A murit Kirstie Alley, actrița din "Cheers" și "Look Who's Talking". John Travolta, mesaj sfâșietor: "Ne vom revedea..."

 Dumitrache Laura
.

Kirstie Alley, celebra actriță din Cheers și Look Who’s Talking a încetat din viață la vârsta de 71 de ani. Copiii ei au fost cei care au anunțat decesul actriței. Potrivit acestora, Kirstie s-a luptat cu cancerul, descoperit recent. John Travolta a jucat împreună cu Kirstie Alley în „Uite cine vorbește”, iar actorul a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Kirstie Alley s-a stins din viață la vârsta de 71 de ani. Actrița fusese diagnosticată recent cu cancer, dar boala a învins-o pe celebra Kirstie. Vestea tristă a fost anunțată prin intermediul conturilor oficiale de pe rețelele de socializare. Copiii ei au postat un mesaj înduioșător, după moartea mamei lor.

kirstie si john travoltakirstie si john travolta

Actrița Kirstie Alley era cunoscută mai ales pentru rolul din serialul de comedie  „Cheers' din anii 1980 și 1990. John Travolta, care a jucat împreună cu ea în seria de filme „Uite cine vorbește”, i-a adus un omagiu pe Instagram. Reamintim că soția actorului, actrița Kelly Preston, s-a stins din viață în 2020, din cauza cancerului.

Citește și: Soția lui John Travolta a murit!Actrița Kelly Preston avea 57 de ani și a pierdut lupta cu cancerul

Citește și Olivia Newton-John, starul din „Grease”, a murit, la 73 de ani.Actrița s-a luptat ani de zile cu cancerul

Citește și:Daniel Onoriu rămâne în arest preventiv pentru încă 30 de zile:'E în stare de depresie'

Citește și:Cătălin Botezatu, despre sărutul cu Loredana Groza, de la ziua lui de naștere:„M-a pupat. Plăcerea a fost de partea amândurora'

A murit Kirstie Alley, actrița din „Cheers” și „Look Who’s Talking”

Actrița Kirstie Alley a încetat din viață la vârsta de 71 de ani. Anunțul trist a fost făcut de familie, printr-un comunicat. Copiii actriței au menționat că a fost diagnosticată recent cu cancer. Managerul lui Kristie Alley a confirmat vestea tristă.

Tuturor prietenilor noștri, de pretutindeni din întreaga lume… Suntem triști să vă informăm că mama noastră incredibilă, feroce și iubitoare a murit după o luptă cu cancerul, descoperit de curând. A fost înconjurată de familia apropiată și a luptat cu multă putere, lăsându-ne cu certitudinea bucuriei ei nesfârșite de a trăi și de orice aventuri care o așteaptă. Pe cât de emblematică a fost pe ecran, a fost o mamă și o bunică și mai uimitoare. Suntem recunoscători echipei incredibile de medici și asistente de la Moffitt Cancer Center pentru îngrijirea acordată. Bucuria și pasiunea mamei noastre pentru viață, pentru copiii, nepoții și numeroasele ei animale, ca să nu mai vorbim de bucuria ei eternă de a crea, au fost de neegalat și ne lasă inspirați să ne trăim viața la maxim, așa cum a făcut-o și ea. Vă mulțumim pentru dragostea și rugăciunile voastre și vă rugăm să ne respectați intimitatea în aceste momente dificile.', scrie în declarația transmisă de familie.

John Travolta i-a adus un omagiu actriței Kirstie Alley

John Travolta, prietenul lui Alley și colegul ei de platou din filmul

Look Whos Talking, a adus un omagiu actriței. Travolta a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant. Soția lui John Travolta, actrița Kelly Preston, a murit în 2020, după ani de zile în care s-a luptat cu cancerul.

Kirstie a fost una dintre cele mai speciale relații pe care le-am avut vreodată. Te iubesc Kirstie. Știu că ne vom revedea', a fost mesajul lui Travolta.

De asemenea, fostul soț al lui Kirstie Alley, actorul Parker Stevenson, a postat și el un mesaj înduioșător pe rețelele de socializare. „Sunt atât de recunoscător pentru anii petrecuți împreună și pentru cei doi copii incredibil de frumoși și acum nepoți pe care îi avem. Ne vei lipsi'.

Kirstie Alley a câștigat premiul Emmy pentru rolul unei mame a unui copil autist

Kirstie Alley s-a născut în Kansas, în 1951, iar în 1987 s-a alăturat distribuției serialului Cheers, interpretând-o pe Rebecca Howe. Producătorii au ales-o pe Alley după ce Carl Reiner a garantat personal pentru talentul ei. Alley a câștigat Globul de Aur și un Emmy pentru rolul ei din serial. De asemenea, Kirstie Alley a câștigat al doilea Emmy pentru rolul unei mame a unui copil autist în filmul făcut pentru televiziunea Davids Mother.

De-a lungul anilor 1980 și 1990, Alley a apărut în filme precum Star Trek II: The Wrath of Khan, Summer School, Drop Dead Gorgeous, Woody Allens Deconstructing Harry, și Look Whos Talking și Look Whos Talking Too. În televiziune, a jucat în principal roluri de comedie după Cheers, inclusiv personajul titular din Veronicas Closet, Kirstie și serialul Scream Queens.

Sursa foto: Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton