Clipe de panică pentru Ioana Ginghină, în vacanța la munte: "A fost cu peripeții". Ce probleme de sănătate a avut

 Dumba Gabriela
.

Ioana Ginghină a avut o vacanță la munte cu peripeții! Actrița a povestit pe Instagram ce i s-a întâmplat departe de casă și care a fost motivul pentru care nu s-a putut bucura din plin de câteva zile alături de oamenii ei dragi. Chiar dacă nu a fost ceva foarte grav, disconfortul prin care a trecut Ioana Ginghină a fost suficient pentru a-i strica vacanța.

ITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vacanța mult așteptată s-a transformat rapid într-una cu peripeții pentru Ioana Ginghină. Actrița s-a confruntat cu o problemă de sănătate care i-a stricat relaxarea, în ciuda companiei plăcute în care se afla la munte.

78977897

Ce a pățit Ioana Ginghină în vacanța la munte

„M-am trezit într-o dimineață cu o foarte mare alergie la ochi, respectiv acum două zile…Încă am pleoapele inflamate, deși am luat un antialergic.

După un tratament dat la telefon de doctor, arăt așa, dar încă nu sunt bine. Mă ustură foarte tare pleoapele', a spus Ioana Ginghină, pe Instagram.

Ioana Ginghină a mai spus că nu s-a putut bucura pe deplin de vacanță, deși a fost plecată cu oamenii dragi, printre care sora și cumnatul lui Cristi Pitulice.

„Această vacanță a fost cu peripeții, pentru că acest disconfort de la ochi a făcut ca vacanța să nu fie perfectă, deși am fost cu oameni dragi mie, rude, familie, sora lui Cristi, soțul ei, copiii, noi trei cu Ruxi și cu Cristi.

Am fost împreună la munte, dar acest disconfort nu m-a lăsat să mă bucur din plin de această vacanță', a mai spus actrița pe Instastory.

Citește și: Armin Nicoară a intrat în depresie, după ce a aflat că are diabet:„Am avut și gânduri de moarte. Claudia a umplut golul ăla’

Citește și: Gluma care l-a făcut pe Remus Iosub câștigătorul iUmor:’De unde credeți că vine Dana Budeanu?’

Citește și: Cristian Boureanu s-a împăcat cu Monica Tatoiu, după ce a acuzat-o că se amestecă în viața sa privată: „Alege să povestească niște chestii discutate în privat’

Citește și: Florin Zamifrescu, propunere indecentă pentru Corina Chiriac, de care a fost mereu îndrăgostit: „Nu vrei să mergem aici, în grădină, să…'

Cum se înțelege Ioana Ginghină cu actualul său iubit, Cristi Pitulice

oana Ginghină a reușit să treacă peste divorțul de Alexandru Papadopol și și-a refăcut viața amoroasă alături de Cosmin Pitulice. Sunt împreună de aproape 3 ani și se înțeleg de minune, însă nu vor deocamdată să se căsătorească.

”Chiar astăzi îi ziceam că noi, pe 15 octombrie, facem 3 ani. Toată lumea zice: Hai, că ești la început!'. Nu mai sunt chiar la început. Au trecut 3 ani de relație între timp. Deocamdată, ce pot să spun, pe mine mă susține Cristi cel mai mult dintre toți partenerii pe care i-am avut până acum.

Deci e un first ca să zic așa. Poate se poate și mai bine, nu știu ce să zic, dar pot să spun sigur că, până acum, este cea mai bună variantă din tot ce am avut până acum.

Inclusiv acum, la ziua mea, eu nu țineam neapărat să mi-o țin, din comoditate în primul rând. Mi-a organizat-o el. Știam că o organizează, nu a fost petrecere surpriză, dar mi-a zis: Iubita, nu trebuie să faci absolut nimic! Decât să te duci, să te machiezi, să te aranjezi'. Și așa a fost.

A venit o firmă, el s-a ocupat de absolut tot. Firma aia a venit, a și strâns, a și plecat. A fost la noi în curte. Exact așa, m-am machiat, am coborât, am fost cu toată lumea. Am invitat doar oameni foarte apropiați mie. Eu nu am mai pățit așa ceva până acum', a declarat Ioana Ginghină pentru Ego.ro, în octombrie.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton