Strălucește de Crăciun cu o aromă exclusivă de parfum de lux, de pe Notino.ro

 advertising.ringier
.

Parfumul este un cadou minunat pentru orice ocazie, mai ales dacă este un produs de brand, original. Parfumieri celebri din străinătate au realizat compoziții unice, sublime an de an și de aceea parfumurile de brand sunt mai scumpe și foarte apreciate în întreaga lume. 

Întotdeauna parfumurile de lux vor impresiona, indiferent de vremuri, pentru că ele au diferite note unice amestecate cu arome deosebite – florale, lemnoase, fructate, de condimente – într-un mod echilibrat și proporțional. 

Idei de cadouri festive – Parfumuri de lux cu arome exclusive

Parfumurile de lux au arome atât de plăcute, încât nu vor trece neobservate. Acestea se aleg în funcție de ocazie și persoană și trebuie să nu fie prea invazive. Unele parfumuri sunt mai intense, altele mai discrete. Toate însă sunt de calitate înaltă, persistente și cu arome deosebite. 

Pentru a face cadouri festive și pline de rafinament, te poți gândi la parfumuri de brand. Acestea conțin note florale, lemnoase, de citrice și pot îmbunătăți starea de spirit și de dispoziție. În sezonul de iarnă sunt apreciate parfumurile cu anumite arome, cum ar fi: 

  • Parfumuri cu note de citrice, aromate, ce par în stil rustic, clasic, cu un strop de simplitate
  • Parfumuri cu miros de flori combinat cu miros de citrice, care adaugă un plus de mister de Sărbători
  • Combinații de note lemnoase, florale și de citrice, care au o notă de sobrietate
  • Parfumuri proaspete și energizante care elimină stresul și oboseala acumulată pe parcursul anului
  • Parfumuri cu arome de citrice picante, cu note de piper, vanilie, scorțișoară și nucșoară care induc o stare de veselie și armonie. 

Pentru femei sunt potrivite mai ales parfumurile cu miros de flori ce se amestecă cu note fructate, abia perceptibile, de zmeură, caise, piersici, mandarine. Dacă se alege un parfum al cărui compoziție este cu note verzi, de frunze proaspete de mentă în armonie cu arome de flori și ghimbir, atunci acesta va avea un miros proaspăt, dar și puțin astringent. Cele mai apreciate sunt mirosurile de flori de iasomie, care apar la acele parfumuri pline de rafinament, apreciate în orice ocazie, dar mai ales de Sărbători. 

Poți vedea astfel de idei cadouri pentru femei pe Notino.ro. Acesta este cel mai mare e-shop european de parfumuri și produse cosmetice originale în prezent. Are peste 82.000 de produse de lux, aduse de la 1.500 de branduri renumite pe glob. 

Alege produse cosmetice și de make-up pentru o strălucire încântătoare de Sărbători!

Cele mai frumoase cadouri cu produse de brand de acest fel, le găsești pe Notino. Acest magazin are în luna cadourilor surprize excelente, cu produse ce oferă un efect de strălucire oricărei femei. Dintre acestea se remarcă articole precum: 

  • Calendare de Advent ce au colecții deosebite de produse cosmetice dorite de orice femeie, cum sunt cremele anti-rid, serurile de reîntinerire, loțiunile hidratante pentru ten
  • Seturi cadou pentru Crăciun cu produse profesionale de machiaj 
  • Oferte și promoții mari la produsele de îngrijire pentru piele și păr
  • Seturi cadou cu produse cosmetice organice, vegane, naturale
  • Produse de protecție solară, perle bronzante și iluminatoare pentru o piele strălucitoare de Crăciun și Revelion. 

Magazinul Notino are oferte bune și la produse de casă, cum sunt lumânările parfumate, ce au acorduri aromatice ușoare sau puțin mai grele, care sunt festive și confortabil de utilizat; acestea pot schimba atmosfera în locuință și sunt potrivite pentru orice moment al zilei sau pentru orice ocazie din an.

Pe Notino.ro vei descoperi și alte avantaje oferite de acest magazin: 

  • Aici livrarea la coletele cu produsele de brand este GRATUITĂ
  • Ai posibilitatea de a face cadouri personalizate de Sărbători – pentru că magazinul are un serviciu prin care pot fi gravate cu laser mesaje speciale – frumoase și amuzante – pe ambalajele produselor sau pe sticluțele cu parfumuri dorite
  • Poți încerca parfumurile de lux, prin mostre mici și eșantioane Discovery oferite în mod gratuit
  • Ai posibilitatea de a cumpăra vouchere cadou, ce au valabilitatea de un an și care pot fi folosite la achiziționarea produselor de brand de pe site. 

Nu rata ofertele și promoțiile mari pregătite de Notino la parfumuri și cosmetice de brand, pentru luna cadourilor! Aceste produse arată grozav,  au ambalaje festive, elegante, cu tematică de iarnă și în spiritul Crăciunului.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton