A murit DJ Pascal. A fost găsit într-o cameră de hotel din Pitești

 Cica Cristina
.

Pascal Di Fazio, cunoscut publicului ca DJ Pascal, a murit la 62 de ani. Artistul a fost găsit fără suflare într-un hotel din Pitești. Fanii și cunoscuții sunt în stare de șoc.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dj Pascal a murit la 62 de ani. Momentan, nu se cunosc cauzele ce au dus la decesul artistului și se efectuează cercetări în acest caz. El a fost găsit mort într-un hotel din Pitești, de către un angajat.

Ușa ar fi fost încuiată pe dinăuntru, pe trup nu s-au observat urme de violență, iar banii erau în cameră.

Cătălin Cazacu, mesaj după moartea lui DJ Pascal

După anunțul morții artistului, mai multe vedete de la noi, care s-au distrat pe muzică pusă de DJ în cluburile de pe lioral, au transmis mesaje de condoleanțe.

'Greu de spus acum, nu am cum să mi-l închipui decât vesel și petrecând. Am făcut multe petreceri împreună. Am crescut și mergeam la discotecă pe vremea când el punea muzică și am ajuns să ne distrăm amândoi la pupitru. Probabil Dumnezeu avea nevoie de un DJ bun', a spus Cătălin Cazacu pentru Click!

'Offffff, am avut ocazia să îl cunosc, un om cu un caracter extraordinar: DUMNEZEU SĂ TE ODIHNEASCĂ ÎN PACE!', 'Nu-mi vine să cred… Dumnezeu să îl ierte', 'Dumnezeu să-l ierte… Dj-ul copilăriei noastre…', au fost câteva dintre mesajele internauților la auzul veștii.

Citește și: Doliu în televiziune! A murit Victor Țăruș, unul dintre cei mai iubiți prezentatori de la TVR. Cauza morții

Citește și: Geanina Ilieș, adevărul despre căsătorie cu iubitul misterios:„Îmi spune că sunt iubita lui perfectă'/ EXCLUSIV

Citește și: Ioana Simion, noi dezvăluiri după scandalul cu Ilie Năstase și implicarea lui Nick Rădoi.„Mi s-a părut total nepotrivit să se amestece între mine și Ilie'

Citește și: Cine este și cum arată fosta soție a lui Florin Busuioc.Este medic și i-a dăruit un băiat care trăiește departe de el

Cine a fost Dj Pascal, care a murit la 62 de ani

Pscal di Fazio, care era cunoscut de toată lumea ca DJ Pascal, se ocupa de muzica din mai multe cluburi din țară. În urmă cu mai bine de șapte ani, DJ Pascal a fost recompsensat cu premiul pentru „Cel mai bun DJ de la Carnaval'.

DJ Pascal era din Franța, însă s-a făcut remarcat în țară după ce a început să coordoneze petreceri de senzație din spatele pupitrului de DJ. S-a mutat în urmă cu 23 de ani în România și s-a stabilit aici, dat fiind că i-a plăcut mult viața pe care o avea în țară.

„Sunt francez, locuiesc în sudul Franţei, la opt kilometri de Saint Tropez. Am venit în România în 1997, când s-a deschis clubul Office din Bucureşti. Mi-a plăcut ţara, mi-a plăcut viaţa de aici şi m-am stabilit în România', spunea DJ Pascal la Carnavalul Mamaia.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton