Angela Rusu este însărcinată pentru a treia oară. Artista a dezvăluit sexul și numele bebelușului

 Stamen Diana
.

Angela Rusu este însărcinată pentru a treia oară! Interpreta de muzică populară a dat marea veste chiar la început de an. Artista a dezvăluit sexul, dar și numele bebelușului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Familia interpretei de muzică populară se mărește în anul 2021. Angela Rusu este însărcinată pentru a treia oară și făcut marele anunț pe contul său de YouTube. Viitoarea mămică și-a arătat și burtica de gravidă.

Angela Rusu însărcinatăAngela Rusu însărcinată

„Am rămas însărcinată. Am apelat la o clinică de fertilizare. Sunt însărcinată în 4 luni jumătate, adică în 18 săptămâni. Mi se pare corect, ok, firesc și normal să aflați de la mine ceea ce se întâmplă cu viața mea. Aceasta e cea mai mare minune pe care o așteptăm de ani de zile!', a spus Angela Rusu.

Vedeta și-a dorit mult să rămână gravidă, astfel că a apelat la fertilizarea in vitro. Acum, Angela Rusu este însărcinată cu cel de-al treilea copil. Marius Moldovan, bărbatul care îi e alături de 10 ani este în culmea fericirii că va deveni tătic.

Citește și: Dieta cu care Angela Rusu a slăbit 26 de kilograme: „A devenit un stil de viață!”/ La 46 de ani, cântăreața de muzică populară arată ca la 20

Citește și: Geanina Ilieș, adevărul despre căsătorie cu iubitul misterios: „Îmi spune că sunt iubita lui perfectă'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Mihaela Prigoană copiii lui Silviu și ai Adrianei Bahmuțeanu: „Nu-mi place să judec'

Citește și: Cine este și cum arată fosta soție a lui Florin Busuioc. Este medic și i-a dăruit un băiat care trăiește departe de el

Angela Rusu este însărcinată pentru a treia oară

Cântăreața trăiește momente de maximă fericire, după ce a aflat că va deveni mamă din nou. Angela Rusu este însărcinată în 4 luni jumătate și va avea o fetiță.

Interpreta de muzică populară a dezvăluit și numele pe care îl va purta fetița ei. 'Ne place foarte mult numele de Măriuca. Este un nume frumos, tradițional și ne place foarte mult', a mai spus ea.

Artista mai are două fiice mari, Larisa în vârstă de 25 de ani și Rebeca în vârstă de 18 ani. 

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton