A învins cancerul, dar acum se află din nou în spital. Ce se întâmplă cu Leonard Miron: ”Ziua în care am realizat că am o inimă”

 Lupescu Anca
.

Leonard Miron a ajuns din nou pe patul de spital, asta după ce fostul prezentator tv a învins cancerul. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Fostul om de teleziviune și-a speriat fanii, după ce a publicat o fotografie pe contul său de Instagram, de pe patul de spital.

Leonard Miron a învins cancerul pancreatic, dar veștile rele par să nu se mai termine. Fostul prezentator a ajuns pe mâna medicilor, fiind diagnosticat cu COVID-19, atât el, cât și iubitul său. 

Cei doi și-au revenit și lucrurile păreau să meargă bine.  Acum, Leonard Miron și-a șocat fanii când a postat o fotografie cu el pe patul de spital. 

'Ziua în care am realizat că am o inimă', a scris Leonard Miron în dreptul fotografie postată din spital.

Până la acest moment nu se știe ce anume a făcut ca Miron să ajungă pe mâna medicilor, fostul prezentator fiind extrem de discret și nedorind să ofere alte detalii.

'Sănătate multă', Doamne ferește, ești ok', 'Însănătoșire grabnică', sunt doar câteva dintre reacțiile celor care îl urmăresc în mediul online.

Leonard Miron și iubitul lui, Miguel, locuiesc într-un orășel din sud-estul Marii Britanii, cu o populație de numai 300 de locuitori.

Cum s-au îndrăgostit cei doi

Leonard și Miguel sunt un cuplu extrem de sudat de aproape două decenii, partenerul de viață al fostei vedete TVR fiind cel care a făcut primul pas, în în urma unei ediții Eurovision:

lmironlmiron

El urmăreşte foarte mult Eurovision, dacă îl întrebi, ştie tot. Eu am prezentat concursul. M-a contactat… Brunet, înalt, jumătate englez, jumătate spaniol… Și asta a fost – povestea Leonard Miron, într-un interviu, despre cum i-a adus soarta împreună pe el și pe Miguel.

Citește și: Andra, confesiuni neașteptate despre viața de familie, după 12 ani de căsnicie: „Cătălin a devenit mai răbdător, mai atent!' Perioada de izolare a fost ca o lună de miere, pentru ei!

Cât despre prima lor întâlnire, Miron a rememorat-o cu umor:

Ne-am dus la pizzerie şi a zis: „Eşti invitatul meu!, iar eu am spus că nu pot, pentru că trebuie să merg la o emisiune şi am un tricou mai strâns, să nu se vadă burta. Şi acum râdem de chestia aia, că s-a uitat la mine şi, în gând, a zis: „Aoleu, peste ce paraşută cu fiţe am dat! Deci eu am distrus relaţia dinainte să înceapă…

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton