Mircea Badea, reacție neașteptată după arestarea vloggerului Alexandru Bălan! "Deci, a fost reținut pentru asta? Mie mi se pare..."

 Oana Pantazi
.

Ieri, vloggerul Alexandru Bălan a fost arestat, în urma instigării la viol și agresiune făcute pe contul său de YouTube. Iată ce a comentat Mircea Badea cu privire la acest caz extrem de controversat!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Deja povestea Alexandru Bălan este cunoscută de o țară întreagă, după ce, acum mai bine de o săptămână, vloggerul cu 850.000 de urmăritori în mediul online a creat un adevărat scandal din cauza postării pe YouTube a unui videoclip în care instiga la agresiuni sexuale la adresa adolescentelor… Iar finalul ei a fost previzibil, chiar dacă nu și pentru el, care nu s-a așteptat la o asemenea ieșire din scenă.

Citește și: 10 ani de relație și 8 de căsnicie! Secretul relației dintre Delia și soțul ei, care-i este și manager: „În general, nu ne prea certăm” / EXCLUSIV

Regrete tardive

Ulterior, cunoscutul vlogger a publicat, în mediul online, un vlog în care și-a cerut scuze pentru discursul anterior… Acesta a recunoscut că a făcut totul pentru like-uri și vizualizări, dar că afirmațiile sale nu-i reflectau convingerile. Din păcate pentru el, discursul său nu a fost convingător, iar acum dă explicații… După ce și-a instigat comunitatea de aproape un million de fani la comportamente agresive față de minore, cunoscutul vloger a fost prezentat ieri, 10 iunie, la Parchet.

Citește și: Cum arată Andreea Esca nemachiată, la 47 de ani. În trecut a apelat la botox pentru a scăpa de riduri, dar s-a lecuit! Ce trucuri are acum

„Pe mine m-a luat de ochi asta cu a fost reținut”

Paradoxal, Alexandru Colo Bălan este sprijinit de o parte a fanilor săi, care nu consideră că gestul vloggerului trebuia sancționat chiar atât de dur… Printre cei care și-au exprimat nedumerirea cu privire la această situație se numără și Mircea Badea, care s-a referit la acest subiect în direct, la emisiunea În gura presei, de la Antena 1.

unnamed-file-1unnamed-file-1

'Mă uit pe tot felul de știri care apar. Ați auzit de Colo? Are un canal de YouTube. Tocmai a fost reținut. Și va fi dus în fața judecătorului cu propunere de arestare preventivă. (…) Pe mine m-a luat de ochi asta cu a fost reținut. Deci a fost reținut pentru că a spus asta? (…) Deci, a fost reținut pentru asta? Mie mi se pare excesiv,', a comentat Mircea Badea la Antena 3.

Apoi, Mircea Badea a comparat cazul vloggerului cu situația, reprobabilă, dar diferită totuși, în care Traian Berbeceanu a descris în mediul online cum l-ar bate pe prezentator.

Citește și: Dieta Annei Kournikova, la 39 de ani. Soția lui Enrique Iglesias arată impecabil și după trei nașteri: iată meniul ei complet, într-o zi!

„Îmi aduc aminte ce a spus domnul Traian Berbeceanu. A spus în felul următor despre mine acum un an: Mitocanul ăla de Badea trebuie bătut zilnic. (…) În stradă, aceea este bătaia care doare cu adevărat. Să simtă prostovanul cum trosnește o claviculă, cum bubuie pumnul în tâmplă, să afle care-i gustul bordurii și mirosul asfaltului. Golănește!.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton