Iancu Sterp de la Survivor s-a despărțit de iubită. Printre lacrimi, Denisa a dezvăluit motivul: ”Îmi tremură vocea”

 Stamen Diana
.

Finalistul de la Survivor a pierdut marele premiu și a rămas și fără iubită. Iancu Sterp și Denisa s-au despărțit, iar cu ochii în lacrimi blonda a dezvăluit motivul pentru care și-au spus adio.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Până acum existau doar speculații cum că relația lor a ajuns la final, dar iată că Denisa a confirmat că nu mai formează un cuplu cu Iancu Sterp. Iubita finalistului de la Survivor a explicat într-un video ce s-a întâmplat între ei.

„Bună, am să fac un video scurt ca să nu vă țin prea mult și să pun capăt speculațiilor dacă mai suntem sau nu împreună. Ei bine, nu mai suntem împreună, ne-am separat pe 31, imediat după finală. (n.red. moment în care a izbucnit în plans și a preferat să își pună ochelari de soare ca să acopere urmele despărțirii de Iancu)

O sută de mii de mesaje de la voi și am spus că dacă o să fie să ne despărțim, nu o să vă ascund. O să vă spun. ei bine, relația noastră s-a terminat după data de 31, după finala Survivor. Până acum nu am spus nimic pentru că încă vorbeam, nu puteam să terminăm relația imediat. Nu îmi găsesc cuvintele, îmi e greu să fac acest videoclip. E pentru binele amândurora această despărțire, distanța a fost principala cauză a despărțirii…. Îmi tremură vocea.

Da, deci… nu vreau să fac pe victima. Decizia a fost luată de amândoi. Nu știu dacă diferența de vârstă a contat, poate și ea. Faptul că el a fost plecat foarte mult și nu ne-am închegat relația. O să ne fie mai bine de acum, pe drumuri separate', a spus Denisa.

Iancu Sterp și Denisa s-au cunoscut la emisiunea Puterea Dragostei și au format un cuplu. Deși păreau a fi uniți, relația lor nu a rezistat decât câteva luni.

Citește și: S-au încins spiritele! Daiana și Ella de la Puterea Dragostei s-au luat la bătaie: 'Tu râdeai de suferința mea'

Motivul pentru care Denisa și Iancu Sterp de la Survivor s-au despărțit

Se pare că la destrămarea relației lor au contat mai mulți factori. Distanța, diferența de vârstă și perioada în care au stat separați. Cel care a vrut să pună punct a fost Iancu Sterp, iar blonda varsă lacrimi amare acum.

„Cum a început tot… Nu știu ce am, nu îmi găsesc cuvintele. Nu sufăr deloc, stați liniștiți. Doar că îmi este greu să vorbesc despre asta. Așa….mi-am pus și ochelarii. Așa este normal, orice relație se termină, nu ține pentru totdeauna. Și a noastră era normal să se întâmple. El a ieșit în data de 12 din Survivor. Pe 13 avea avion să vină în România. Eram bucuroși să ne vedem, el mi-a spus că de abia așteaptă să vină.

Denisa-și-Iancu-Sterp-s-au-despărțit-2Denisa-și-Iancu-Sterp-s-au-despărțit-2

Mi-am luat bilete de avion, dar nu știam cum o să fie cu această carantină, mai ales că eu veneam dintr-o zonă de cod roșu și oricum pe 2 (n.red. iunie) trebuia să fiu înapoi aici, în Anglia. Dumnezeu ne-a ajutat și pe 16 m-am dus la el. El mi-a zis că vrea să vin, să fiu lângă el. Am stat două săptămâni în carantină, a fost super ok, nu am ce să îi reproșez, am fost amândoi în carantină. Pe 31 am avut o mare mică ceartă și el a zis că mai bine ne despărțim. A zis că are o mulțime de oportunități și nu se mai regăsește. Sentimentele au existat, nu putem să le rupem din prima. Am zis să ne despărțim, să rămânem prieteni, e mai bine să nu ne încurcăm. Eu îl înțeleg pe el, dar eu merit mai mult, nu să fiu pusă pe locul doi. Dat fiind acest lucru, singurul lucru care ne rămâne e să ne separăm', a concluzionat Denisa. 

Citește și: Roxana și Iancu Sterp de la 'Puterea Dragostei', primele declarații despre relațiile intime în cadrul show-ului

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton