(P) Bijuterii handmade, între extravaganță și design

 advertising.ringier
.

Dacă în anii trecuți preferam piese vestimentare, accesorii și bijuterii produse în masă, de ceva timp încoace căutările noastre s-au îndreptat către lucruri mai profunde, speciale și, de ce nu, chiar exclusiviste. Bijuteriile lucrate manual răspund căutărilor prin simplul fapt că sunt create cu drag, din pasiunea pentru frumos.

O bijuterie handmade este defapt o poveste scrisă cu mult devotament și grijă. În procesul de creație a unor astfel de bijuterii se află mâinile unor bijutieri iscusiți și nu automatismul unor mașinării. Prin urmare, aceste tipuri de accesorii au la bază un suflet cald și multă dedicare.

Știi care este cel mai mare atuu al unei bijuterii lucrate manual? Niciodată nu vei găsi două bijuterii la fel, fiecare dintre ele sunt unice și au propriul farmec. Iubim bijuteriile handmade pentru unicitatea, frumusețea și originalitatea lor!

Povestea unei bijuterii handmade

Cum se crează piesele handmade? Totul pornește de la o idee originală, se prelucrează materia primă, în cazul de față argintul, se utilizează diverse echipamente, în diverse tehnici pentru a realiza design-ul dorit, iar în cele din urmă se finisează și lustruiește produsul finit. Tot acest proces implică muncă, talent și dăruire. Bijuteria care ajunge în posesia ta va povesti tot acest proces prin aspectul și personalitatea ei.

Fiecare dintre bijuteriile handmade de mai jos spune povestea tandră a creației. Acestea dau dovadă de originalitate prin design-ul lor și oferă o notă de unicitate ce nu trece neobservată. Iată ce vă recomandăm!

Inele

Versatile și surprinzătoare, inelele de mai jos te vor pune în centrul atenției, de fiecare dată când le vei purta!

Realizat manual din argint și decorat cu piatră de calsilica finisată caboșon, Inelul de mai jos (cod DI6139) este expresia perfectă a creativității. Poziționarea și finisajul pietrei sunt elementele forte ale acestui inel. Suntem siguri că un astfel de inel va fi remarcat!

Inel din argint cu calsilica

Una dintre cele mai extravagante modele de bijuterii pe care le-am realizat manual este inelul din argint decorat cu perle de cultură (cod DI6146). O adevărată piesă de rezistență pentru orice ținută, inelul întruchipează un castel încununat de o perlă ce-i oferă un aer de poveste.

Inel din argint cu perlă de cultură

Rămânem în lumea basmelor cu o colecție de bijuterii handmade care se adresează firilor romantice. Fii stăpâna propriului castel cu inelul din argint cu perlă  (cod DI6152) care ți se va potrivi mănusă. Perla folosită îi atribuie castelului o sensibilitate aparte, făcând acest inel irezistibil de gingaș.

Inel din argint cu perlă de cultură

Trecem la povești pline de magie și devotament cu inelul din argint cu serafinit (cod DI6182). Creativitatea bijuterilor este nemărginită, modelele putând fi atât subtile și suave, dar și extravagante și uimitoare. Piatra cu care este decorat acest inel, emană energii deosebite, vindecând pe plan fizic și spiritual. Combină accesoriile handmade pentru un look cât mai original. Brățara din argint cu cuarț turmalinat (cod DB994)) este perechea perfectă pentru acest inel cu serafinit.

Inel din argint cu serafinit – Brățară din argint cu cuarț turmalinat

Pandantive

Pandantivele handmade nu lipsesc din aceste recomandări. Uneori tot ceea ce ne lipsește pentru o apariție impresionantă este un pandantiv special, creat cu multă îndemânare.

Începem cu pandantivul din argint cu sidef și cuarț turmalinat (cod DP3628), care te va cuceri! Inspirat din vremurile faraonilor, pandantivul emană o notă regală care îți va sublinia feminitatea.

Pandantiv din argint cu sidef și cuarț turmalinat

Încheiem cu una dintre cele mai diafane bijuterii pe care vi le punem la dispoziție la Accent. Pandantivul este lucrat în combinație cu scoică, în formă de camee și cuarț rutilat finisat caboșon (cod DP3648). Un astfel de accesoriu este menit persoanelor gingașe din fire. Completează-ți aparițiile cu un pandantiv care te cucerește cu o simplă privire.

Pandantiv din argint cu camee și cuarț rutilat

La Accent Bijuterii, prețuim originalitatea și de aceea creăm bijuterii handmade care să fie cu adevărat speciale. Sfatul nostru?  Poartă bijuterii handmade în detrimetrul celor în masă. Vei avea parte de o experiență surprinzătoare și te vei îndrăgosti iremediabil de energia unor astfel de bijuterii. Fii excepțională cu ajutorul unor bijuterii unice și continuă povestea pe care bijuterii noștrii o încep pentru tine. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton