A început scandalul! Pepe, prima reacție după ce Raluca a obținut ordin de restricție împotriva lui: ”Vom discuta în instanță”

 Lupescu Anca
.

Pepe și Raluca au anunțat că divorțează, însă acum au ieșit la iveală detalii îngrozitoare despre relația lor. Se pare că artistul și-ar fi bătut soția, iar aceasta a obținut un ordin de protecție împotriva lui. Momentan, niciunul dintre cei doi nu au făcut declarații concludente pe subiect, iar Pepe spune că lucrurile se vor rezolva în instanță.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Contactat de wowbiz.ro, Pepe a oferit prima reacție privind scandalul dintre el și Raluca, susținând însă că nu a fost niciodată violent fizic cu soția lui. 'Vom discuta în instanță, vom discuta pe probe, pe dovezi… Atât pot să spun, că voi face declarații în momentul în care va exista o sentință dată de instanță, în baza unor dovezi, nu în baza unor povești. În rest, nu am ce să comentez, dar nici nu poate fi vorba de violență', a spus Pepe.

Totodată, potrivit sursei citate, surse din anturajul celor doi vorbesc despre ce s-a întâmplat cu adevărat între ei.

'Sunt câteva lucruri care nu se potrivesc. Pepe s-a văzut cu Raluca, în apropiere de Dinamo, loc în care fetițele lui erau în balon, acolo. Ei au discutat la mașină. Nu a agresat-o, asta e sigur, Raluca nu are niciun fel de urme, dacă ar fi agresat-o Pepe avea urme, avea o vănătaie, ceva… Copiii nu au fost de față la discuție, erau la o sută de metri depărtare, în balon, așa că… În plus, el nu a fost audiat de Poliție, ordinul de protecție s-a dat fără niciun fel de dovezi', potrivit sursei.

descărcare-7-9descărcare-7-9

În altă ordine de idei, susține apropiatul fostului cuplu, acum aflat în scandal, discuțiile dintre Pepe și Raluca Pastramă au fost legate d eun subiect sensibil. 'Raluca vrea, probabil, să divorțeze în instanță, vrea copiii, cu asta crede că îl are la mână pe Pepe. Discuțiile dintre ei sunt mai vechi, Pepe și-a dorit să fie un divorț liniștit, dar acum nu se mai poate asta. Vor merge în instanță, Pepe are deja dosarul pregătit, va ieși un scandal monstru, garantat. Pepe are răbdare, vrea să își demonstreze nevinovăția în acest scandal, mai ales că el nu este genul care să agreseze femei și, oricum, nu ar fi făcut-o când știe că toți ochii sunt asupra lor', a mai spus sursa citată.

Raluca, soția lui Pepe, a cerut un ordin de protecție împotriva cântărețului

Susținând că ar fi fost agresată, Raluca Pastramă, soția lui Pepe, a cerut, de curând, un ordin de protecție împotriva cântărețului, susținând că ar fi fost agresată de artist în urma unei întâlniri pe care au avut-o. Mai mult, s-a discutat despre un certificat medico-legal cerut de Raluca, deși sursele WOWbiz.ro susțin că nici nu poate fi vorba de așa ceva.

 'A cerut ordinul de protecție chiar de la secția de poliție lipită de casa ei… Asta e foarte interesant, mai ales că nu are nicio urmă care să dovedească că ar fi existat vreo agresiune. Probabil că nu este mulțumită însă cu ce ar obține în urma despărțirii și vrea custodia totală a copiilor pentru a avea o pârghie de negociere mai puternică', potrivit sursei citate de wowbiz.ro.

Citește și: Pepe ar fi bătut-o pe Raluca Pascu! Mama fetițelor lui a cerut ordin de protecție:’A fost lovită în zona feței și s-a dus direct la Poliție’

Citește și: Mirela Vaida pierdut două sarcini, înainte de a deveni mama a trei copii. Cum a depășit trauma:„Nu a fost ușor. Dacă ar fi să o iau de la capăt…’/ EXCLUSIV

Citește și: Pepe e vizibil afectat de divorț! A început să plângă, în direct:'Sufăr şi exist, te urăsc, te vreau'

Citește și: Raluca Pastramă, prima reacție după ce Pepe a anunțat divorțul:'Uneori suntem testați nu pentru a ne arăta punctele slabe, ci….'

Pepe și Raluca aveau o relație de 9 ani de zile, însă au decis să meargă pe drumuri separate.

 'Vrem să avem o relație civilizată în continuare pentru copiii noștri, vom merge la notar, nu există niciun fel de proces, litigii și alte speculații. Nu există un motiv major, nu există un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul.(…) Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem să facem? Am încercat, am făcut tot posibilul, dacă nu se poate, nu se poate. Eu cu Raluca comunicăm bine. Ne vedem zilnic. Copiii sunt în fiecare zi la grădiniță, dorm și cu mine, dorm și cu Raluca', a declarat Pepe despre divorțul de Raluca, acum ceva vreme.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton