Oana Zăvoranu, declarații total neașteptate după ce s-a aflat că Pepe ar fi bătut-o pe Raluca Pastramă: "El este controlat de această familie"

 Oana Pantazi
.

La scurt timp după ce s-a aflat că Pepe ar fi bătut-o pe Raluca Pastramă, prima lui soție, Oana Zăvoranu, a ieșit în presă cu primele declarații. Iată ce spune despre incident!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Zăvoranu și-a spus recent, în stilu-i propriu, opinia despre cel mai nou scandal al momentului – agresiunea la care ar fi fost supusă Raluca Pastramă de către Pepe… Iar opinia actriței este una neașteptată.

La scurt timp după ce a anunțat divorțul de Raluca Pastramă în social media, luându-și fanii prin surprindere, Pepe a devenit protagonistul unui scandal imens – se pare că, într-un acces de furie, artistul și-ar fi lovit soția în plină stradă, în prezența celor două fetițe ale sale. Drept urmare, Raluca Pastramă a contactat avocatul pentru a obține ordin de restricție împotriva viitorului ei soț.

Oana Zăvoranu nu crede că altercația a existat

Cum Oana Zăvoranu nu a ezitat niciodată să vorbească despre viața fostului ei soț, a comentat și de data aceasta. Contactată de către reporterii Spynews, actrița și-a spus opinia în stilul binecunoscut, sugerând că nu crede că ar fi avut loc o astfel de altercație între cei doi.

„În afară de faptul că mi se r@#$ și mi se îndoaie, cum am mai spus, încă consider că este un bluff. La modul că nu cred, având în vedere cât este de controlat el de această familie de infractori, Pastramă, nu cred că-și permitea să o bată pe asta în mijlocul străzii de față cu copiii. Că… nu știu… există poate niște înțelegeri după câțiva ani de căsnicie, există între oricine și oricine', a declarat Oana Zăvoranu pentru sursa citată.

Oana-Zavoranu-_i-Pepe-1-2Oana-Zavoranu-_i-Pepe-1-2

Oana Zăvoranu nu crede în divorțul lui Pepe de Raluca

La scurt timp după ce Pepe a făcut anunțul divorțului de Raluca, Oana Zăvoranu a reacționat pe contul ei de socializare, bruneta considerând că e doar o strategie bine pusă la punct de către cei doi soți, pentru a reveni în centrul atenției… Actrița a mai spus că i se pare o dramă cu iz de regie, și că, de regulă, femeile de etnie nu divorțează.

Rasul ne face bine, asa ca ascultati ca sa va destindeti 😂😂😂
Si nu mai puneti ‘botu la vrajeli…e fomita mare, vine Craciunul si poate mai iese de vreun concert ceva…vremuri grele Mon Cher…da lasa ca de Craciun la ‘insistentele fanilor 😂😂😂….miraculos or sa se ‘împece 😂😂😂…chill…😉😉😉…astea de etnie nu divorteaza, nu exista aceasta notiune in mintea lor…iar ‘sotu trebuia sa invete sa ‘joace mai bine ca doar a stat cu o actrita in casa atatia ani…stai jos, nota 4 😂😂😂
Have Fun and Enjoy
Love, Oana ♥️
P.S….. mie sincer mi se rupe si mi se-ndoaie de acesta ‘drama cu iz de regie fâsâita…’, a fost mesajul Oanei.

Citește și: Pepe ar fi bătut-o pe Raluca Pascu! Mama fetițelor lui a cerut ordin de protecție: 'A fost lovită în zona feței și s-a dus direct la Poliție'

Citește și: Florin Busuioc, din nou la un pas de moarte, după infarctul suferit pe scenă, acum 2 ani: „Am înlemnit cu toții!”

Citește și: Elena Băsescu a vorbit în premieră despre faptul că fiica ei cea mare s-a năcut prematur: „Din păcate…”

Citește și: Mirela Vaida pierdut două sarcini, înainte de a deveni mama a trei copii. Cum a depășit trauma: „Nu a fost ușor. Dacă ar fi să o iau de la capăt…”/ EXCLUSIV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton