Vacanta in Madrid

 Revista VIVA
.

Vacanta in Madrid

Vacanta in Madrid

O seara inedita.

Nimeni nu stie sa se distreze ca spaniolii. De aceea, toti turistii care ajung la Madrid simt dintr-o data nevoia de a trai viata de noapte de aici.
La El Café de la Opera, ospatarii canta arii din opere celebre. Dar, abia dupa o vreme, clientii constata ca acesti cantareti sunt de fapt profesionisti, tinere talente.

La Corral de la Moreira, singurul local unde se danseaza flamenco, pot fi vazute in fiecare seara mari personalitati si vedete internationale. Vin aici pentru a urmari spectacolul unic de flamenco Claude Van Damme, Sandra Bullock, Omar Shariff, Sting, Mariah Carey, Liza Minnelli si multi altii.


Cum ajungeti.

Dupa un zbor placut cu TAROM, care dureaza aproape 4 ceasuri, decoperiti Madridul, asa cum este el descris aici. CMB TRAVEL se ocupa de toate detaliile. De altfel, aceasta firma de turism poate organiza si calatorii individuale, particularizate in functie de bugetul, nevoile si dorintele clientilor sai. Si, daca dorinta va cheama la Madrid, urmati-o!

de Cristina Stanciulescu

Fotografii: Roxana Balcescu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton