Vacanta in Budapesta

 Revista VIVA
.

Vacanta in Budapesta

Vacanta in Budapesta

Bacsisuri.
Taximetristii asteapta indeobste ca bacsis 10 la suta din valoarea cursei, in timp ce in restaurante se lasa – dar niciodata pe masa, e ofensator! – 15-20 la suta. Violonistii care va canta la ureche se multumesc cu 100-200 de forinti. La renumitele bai termale budapestane, personalul care se ocupa de masaj si de cosmetica e obisnuit sa primeasca intre 200 si 500 de forinti.

Unde se poate sta.
Hotel Hunor ***. Un hotel elegant, situat intr-o zona linistita a Budapestei, aproape de statia de metrou Deak Ter. Un loc intr-o camera single (cazare cu demipensiune plus cina de Revelion) costa 270 de euro. Hotel Mercure Korona****. Hotelul se afla chiar in inima orasului, in apropierea podului Libertatii si a Muzeului National. Aici, o camera single (cazare cu demipensiune plus cina de Revelion) ajunge la 490 de euro. Hotel Mercure Buda****. O camera single (cazare cu demipensiune plus cina de Revelion) costa 442 euro.


Pareri despre Budapesta…

Andreea Raicu:

Vedeta emisiunii 'Ce vor fetele? a fost de mai multe ori la Budapesta, frumoasa prezentatoare considerand ca e unul dintre orasele in care iti poti petrece un weekend plin de exuberanta, fara sa fie nevoie de o obositoare calatorie cu avionul. Andreea a facut insa o vizita si in interes de serviciu: in urma cu un an, alaturi de Virgil Iantu si echipa de la 'Big Brother.

Gica Hagi:

Fostul mare fotbalist, pana de curand antrenor la echipa Bursaspor, isi alege de obicei pentru vacanta locuri dintre cele mai exotice si mai indepartate. La Budapesta a cunoscut insa o uriasa satisfactie: ca antrenor al echipei nationale, Gica Hagi i-a condus pe 'tricolori spre prima victorie repurtata in deplasare de reprezentativa Romaniei in fata Ungariei!

Laura Iordache:

Prezentatoarei de la 'Star Factory nu i-ar displacea sa-si petreaca un Revelion la Budapesta, mai ales ca inca nu a avut ocazia sa viziteze orasul. In schimb, poate cel mai frumos Revelion pe care si l-a petrecut Laura
Iordache in strainatate, si de care isi aminteste totdeauna cu multa placere, a fost cel din anul 2000: pe o plaja din Miami, sub o feerica explozie de artificii…

de Horia Ghibutiu
foto: Ruck Melinda

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton