UBA Accommodation, casa dragonului şi a vedetelor autohtone

 Florentina Liutic
.

Dragonul e băiat pretențios. Casa lui are 44 de apartamente, fiecare cu design unic, într-o clădire nouă, la 10 minute de centrul Clujului. Are SPA și terasă la ultimul etaj, iar view-ul e senzațional! În plus, are WiFi gratuit, pentru serile în care nu vrea decât să se uite la filme, parcare cu barieră în care-și lasă liniștit mașina si spațiu de joacă.

 

UBA Accommodation (Dragons Den, așa cum a fost numit pe perioada UNTOLD Festival), e primul aparthotel din Cluj-Napoca și singura opțiune de cazare a unora dintre cele mai cunoscute vedete autohtone. Aparthotelul reușit să-și atingă capacitatea maximă de cazare la doar trei săptămâni după deschidere, iar printre primii musafiri s-au numărat oamenii cărora cu toții le urmărim paginile de Instafram si Facebook cu sete.

 

Cabral, Oana Tache, Laura Giurcanu, Gina Pistol, Alina Tanasa, băieții pe care îi știm cu toții drept Bromania sau Otravă (Blogul lui Otravă) și fetele de la Like One au fost oaspeții UBA Accommodation (aka Dragons Den) pe perioada Untold și le înțelegem perfect alegerea!

 

UBA Accommodation e cazarea ideală de la Cluj pentru că oferă facilități de hotel combinate cu confortul modern si intimitatea unui cămin. Poți alege între 44 de apartamente moderne, fiecare cu design unic, într-o clădire nouă, situată la 10 minute de centrul orașului. Are SPA și terasă la ultimul etaj, iar view-ul e senzațional! Serviciul de curățenie e inclus în preț, exact ca la hotel, iar recepția e 24/7!

 

În plus, ia uitați cum arată micul dejun!

 

Deci când plecăm la Cluj?

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton