Cătălin Măruță - cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru Andra, de ziua ei: „Te iubesc de când...”

 Popescu Alexandra
.

Andra împlinește, astăzi, 31 de ani, iar artista va sărbători alături de soțul ei, Cătălin Măruță, și de familie la Budapesta, la concertul lui Robbie Williams. Biletele sunt un cadou de la Cătălin și, cum era și normal, tot de la el a venit și cea mai frumoasă declarație de dragoste.

23 august înseamnă dublă sărbătoare pentru Andra și Cătălin Măruță: este ziua ei de naștere și aniversarea căsătoriei lor. Cei doi împlinesc 9 ani de căsnicie și 11 de relație și, cu această ocazie, Cătălin și-a surprins soția cu o frumoasă declarație de dragoste.

Citește și: Fiul Andreei Mantea a cucerit internetul. Vedeta l-a filmat în timp ce dansează, iar fanii s-au topit de drăgălășenie – VIDEO

„Te iubesc de când te-am cunoscut, de 11 ani, mi-ai spus „Da” acum 9 ani, ești minunata de când te-ai născut, de 31 de ani. La mulți ani, iubita mea!', a scris Cătălin pe rețelele de socializare, mesajul fiind însoțit de o fotografie cu ei doi îmbrățișați. Imaginea a primit, în doar 2 ore, peste 30 de mii de like-uri pe Facebook și peste 3 mii de comentarii cu urări.

Și fanii Andrei au ținut să îi facă cea mai frumoasă urare artistei.

„La mulți ani, pentru cea mai iubită artistă! Cele mai frumoase mesaje să vină din partea fanilor! Te iubim mult, Andra!', au scris membrii paginei de Facebook „Andra Fan Club'.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton