Antonia - ipostază de infarct! S-a fotografiat în sânii goi

 Popescu Alexandra
.

După ce și-a surprins fanii cu piercing-uri în sâni, Antonia uimește din nou și lasă la vedere mai mult decât ți-ai fi imaginat. Cu sânii goi și într-un outfit transparent, artista și-a pus pe jar fanii de pe rețelele de socializare.

După ce l-a născut pe Achim, Antonia și-a revenit destul de repede și a fost capabilă ca, la doar 3 luni de când a devenit pentru a treia oară mamă, să concureze într-un show de dans. Silueta ei uimește în continuare pe toată lumea, iar ea nu se oprește să le arate tuturor cât de bine se simte în pielea ei. Îi place să pozeze sexy, iar acum a arătat ceea ce doar Alex Velea poate vedea în dormitor.

Antonia a renunțat la inhibiții și a pozat cu sânii la vedere. Într-o salopetă argintie, transparentă, artista își etalează silueta fără de cusur, iar în partea de sus a renunțat la sutien și a lăsat să se vadă sâni în toată splendoarea lor. Fanii au fost de-a dreptul extaziați și au înroșit butonul de like. „Ești perfectă', i-a spus unul dintre miile de fani.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton