(P) Vacanţa în Mallorca, stil, eleganţă şi dezmăţ

 Florentina Liutic
.

O ofertă irezistibilă se întrevede pentru cea mai tare gaşcă, fie că este vorba despre tine şi cei mai buni prieteni, tu împreună cu jumătatea ta, sau alături de cea mai cool mamă şi mătuşile tale cu sufletul veşnic tânăr.

 

viva.Mallorca1

 

Distracţie în stil spaniol

 

Arhipelagul Insulelor Baleare se mândreşte cu una dintre cele mai cool destinaţii de vacanţă, pe care o vei adora pur şi simplu: Mallorca. Ai auzit vorbindu-se despre această insulă, ai visat să ajungi aici, și sigur ţi-ai dori să trăieşti câteva zile pe acest tărâm, fără să te mai gândeşti la nimic altceva decât la starea ta de bine.

 

Orice te-ar fi făcut să amâni acest moment, a venit totuşi timpul să faci după cum îţi spune inima şi să începi incursiunea într-o lume a party-urilor cu însorita Mallorca, cea mai mare din arhipelag şi fără îndoială una dintre cele mai vizitate staţiuni din Europa. Turiștii plini de energie, care iubesc viaţa şi distracţia, îşi dau, neoficial, întâlnire cu ospitalierii localnici spanioli la cea mai mare petrecere de vara aceasta: vacanţa pe plajele cosmopolite din Mallorca.

 

Sud vs. Nord

 

Cei mai mulţi turişti, mare parte din cei şase milioane care vizitează Mallorca în cele peste 300 de zile însorite din an, aleg partea de sud a insulei, cea mai dezvoltată zonă şi cea mai axată pe satisfacerea tuturor nevoilor petrecăreţilor.

 

Unul dintre cele mai populare locuri unde poţi dansa până în zorii zilei este La Llotja, iar pe cât îţi permite timpul descoperă şi Dársena de Ca’n Barbarà. Aici găseşti cluburi de noapte dintre cele mai diverse, cu muzică live pentru toate gusturile, fie că vorbim de rock, pop, jazz sau tradiţionale.

 

Iar dacă la un moment dat simţi nevoia de o pauză, nu ezita să te îndrepţi spre nordul insulei, unde vei da peste un peisaj complet diferit, o sălbăticie neafectată încă de influenţa modernismului, sate pitoreşti, liniştite, plaje pustii şi o vegetaţie luxuriantă.

 

de Geanina Ichim

 

Sejur Mallorca https://www.christiantour.ro/pachete/oferta/hsm-lago-park-charter-avion-mallorca-bucuresti-2016

 

Hotel HSM Lago Park 3*- de la 473 euro/persoana, 7 nopti de cazare fara masa, transport cu avionul, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistenta turistica. Detalii pe www.christiantour.ro, sau la telefon 021.270.00.99.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton