Cu lacrimi în ochi, Harrison Ford a vorbit despre boala fiicei lui

 Florentina Liutic
.

Harrison Ford şi-a arătat slăbiciunile în timpul unui eveniment desfăşurat la New York, actorul vorbind despre boala fiicei sale în vârstă de 25 de ani.

 

ford2

 

Actorul a participat la o conferinţă la Langone Medical Center oragnizată de asociaţia Faces unde a fost dezvăluit un remediu împotriva epilepsiei, boală de care suferă şi Georgia, fiica pe care a avut-o cu cea de-a doua soţie a lui, Melissa Mathison, moartă la sfârşitul anului trecut.

 

„Admir multe lucruri la ea, admir perseverenţa, talentul şi forţa sa. Este eroul meu, o iubesc', a spus Harrison despre Georgia.

 

ford1

 

„Când un suflet drag suferă de această boală, poate fi devastator. Se ştie cât de mult sunt afectate viaţa, viitorul, oportunităţile şi cauţi un mijloc să atenuezi efectele sale asupra vieţii cotidiene'.

 

Cu lacrimi în ochi, actorul a povestit ce crize a avut fiica lui înainte să fie diagnosticată cu epilepsie. Îngrijită de centrul medical al Universităţii din New York, Georgia nu a mai avut nicio criză în ultimii 8 ani.

 

Foto: Hepta

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton