Andreea Bălan – Trucuri simple de frumuseţe

 Florentina Liutic
.

Andreea Bălan arată tot timpul bine, iar in spatele look-ului său perfect se ascunde un mic secret pe care nimeni nu îl banuia.

 

12718340_10154525854407646_5405267355409566778_n

 

Andreea nu obişnuieşte să meargă la cabinetele de cosmetică şi are singură grijă de tenul, părul şi pielea sa, apelând la măşti pe care şi le face singură acasă.

 

Nu am timp să merg la cabinetele de cosmetică. De altfel, eu niciodată nu am făcut vreun tratament cosmetic la un astfel de salon. Prefer să-mi pregătesc singură, acasă, măștile pentru față și pentru păr.', declară vedeta care acum poate fi vazută ca jurat al emisiunii Te cunosc de undeva!' (Antena 1).

 

Pentru păr, Andreea foloseşte săptămânal o mască realizată din galbenuş de ou, ulei de ricin, ulei de masline şi vitamina A. Aceasta mască o alternează cu una pe bază de petroleum.

 

În locul cremelor din comerţ, Andreea foloseşte ulei de argan pentru faţă şi ulei de măsline pentru corp. „Iar pielea mea arată minunat. De asemenea, tot acasă îmi fac singură manichiura', spune Andreea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton