(P) Descoperă Punta Cana, exclusivista destinație din Dominicană!

 Stamen Diana
.

Venerată de iubitorii de plajă și sporturi nautice, de către tinerii căsătoriți și familiile cu copii, Punta Cana este o alegere inspirată mai ales dacă plănuiești o vacanță de lux în Republica Dominicană.

Sezonul estival este deschis oficial, iar turoperatorul Fabrica de Vacante îți propune o călătorie exotică în Punta Cana, un „paradis' din Marea Caraibilor, cu plaje pline de viață, servicii de calitate, resorturi cu All Inclusive, dotate cu piscine, parcuri acvatice și SPA-uri, toate la un preț accesibil, cu zbor direct din Madrid.  

Aflată la un zbor de 9 ore din Madrid, Punta Cana este cea mai vizitată zonă din Republica Domnicană, renumită în lume pentru plajele sale fabuloase, înțesate de hoteluri de lux, dar și pentru numărul mare de terenuri de golf pe care le găzduiește.

Un sejur de 7 nopți în Punta Cana, de la Fabrica de Vacante, pornește de la 950 euro/persoană și include cazare cu all inclusive la Hotel Natura Park Beach Eco Resort & Spa 5*, bilet de avion Madrid-Punta Cana-Madrid, taxe de aeroport (160 euro/persoană) și transfer aeroport-hotel-aeroport.

Republica Dominicană – La Espanola

Când a ajuns pentru prima dată în „Lumea Nouă', Cristofor Columb a spus că „acesta este cel mai frumos loc văzut vreodată de ochii omului'. Republica Dominicană este binecuvântată cu unele dintre cele mai frumoase peisaje din lume – combinație între lagune azurii înconjurate de bariere de corali,și cei mai înalți munți din Antile, cu vârful Pico Duarte ce ascunde jungle dese și cascade cristaline.  

Tot aici se află unele dintre cel mai bine conservate peșteri precolumbiene ce ascund picturi rupestre (Peșterile Taino) și Parcuri Naturale cu o biodiversitate uimitoate (Manati, Del Este și zona Cascadelor din Damajagua). 

„Cel mai frumos pământ' din Lumea Nouă

Punta Cana este cea mai bună gazdă din Dominicană, iar tinerii dinamici găsesc aici o viață de noapte fulminantă, întreținută de show-urile de bachata și merengue, cele mai bune plaje de la Marea Caraibilor, o bogată viață marină, dar și câteva obiective interesante, mai ales dacă ești dornic de explorări culturale. 

Unul dintre locurile cele mai populare din Punta Cana este Bavaro, o stațiune frecventată îndeosebi de către cupluri pentru Luna de Miere,cu încântătoarea sa Playa Bibijagua. Aici vei găsi un număr mare de resorturi de tip adults only, ce dispun de plaje private îmbrățișate de palmieri și cocotieri, centre SPA, piscine cu valuri și restaurante deschise pe malul mării. 

În plus, aici se află și Parcul de distracții Manati și Insula Delfinilor, locul unde poți înota alături de delfini – sesiune relaxantă ce dureazăaproximativ 15 minute. 

Dintre plajele de vis ale provinciei Punta Cana se numără Playa El Cortecito, o fâșie de nisip alb ca spuma laptelui, brodată de cocotieri cu trunchiuri contorsionate, ce dispune de o parte publică și de una privată. Urmată de plajele Avero Alto,cu cel mai fin nisip din Republica Dominicanăși Boca de Yuma, unde se află și restaurantul Casa de Ponce de Leon, celebru pentru că aici se pregătesc cele mai variate preparate din fructe de mare și pește. 

Într-un sejur în Punta Cana te poți bucura și de un boat-safari în Parque Nacional Del Esteși de sesiuni de snorkeling sau scuba diving în laguna turcoaz din Insula Saona – o adevărată grădină de corali cu bancuri de pești multicolori. 

 

de Mădălina Isar

Sursa foto: pixabay.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton