Cum a fost cucerit Codin Maticiuc de mama copilului său: "Ea e singura care a zis..."

 Oana Pantazi
.

De când a devenit tată, Codin Maticiuc este iremediabil îndrăgostit de fetița lui, Smaranda, de care e nedespărțit. Recent, acesta a povestit într-un interviu și cum a fost cucerit de iubita lui, singura care a reușit să facă din el un tătic devotat.

Vestea că unul dintre cei mai vânați burlaci ai Bucureștiului, Codin Maticiuc, va deveni tată a luat pe toată lumea prin surprindere, cu atât mai mult cu cât foarte puțini știau că se află într-o relație. Și dacă a reușit să-și țină povestea de dragoste departe de ochii curioșilor, lucrurile s-au schimbat în ceea ce o privește pe micuța lui, de care Codin este atât de mândru încât contul său de socializare abundă de fotografii cu Smaranda, care pe 4 iulie a împlinit 3 luni.

Recent, Codin Mateciuc a povestit într-un interviu pentru Antena Stars de ce este mama fetiței sale atât de specială pentru el: „Ea a avut o chestie. A  acceptat să facem copil. Ea e singura care a zis DA”. Dat fiind că acesta a povestit nu o dată că încă de la 23 de ani și-a dorit să devină tată, nu este de mirare că prima femeie care a dorit să-i facă un copil i-a câștigat inima…

Scrisoare pentru Smaranda

Pe 4 aprilie, ziua în care viața lui s-a schimbat complet, datorită Smarandei, fericitul tătic i-a scris fiicei sale și prima scrisoare: „Ziua aceea Cum ar fi să știi exact ziua? Ziua când nu va mai fi la fel. Ziua când viața ta se va schimba complet. Este aproape la fel cu a-ți cunoaște ziua morții. Ce faci înaintea acelei zile? Trăiesti viața normal încercând să nu te gândești? Faci lucruri extraordinare tocmai pentru că nu poți să nu te gândești? Stai doar înconjurat de cei dragi sau alegi mai degrabă solitudinea? Cum ar fi să știi exact ziua când o vei întâlni? Ziua „aceea’ în care întâlnești persoană „aceea’. Dragostea supremă perfect împărtăsită și nealterabilă de timp? Te pregătesti într-un fel? Te îmbraci într-un fel? Sau dimpotrivă, rămâi așa cum ești tu căci o iubire ideală nu caută schimbarea din tine, ci opusul. Pe bune, cum ar fi să știi exact ziua? Ziua când el sau ea va intra în viața ta și va rămane în fiecare fibră din tine până când moartea vă va despărți. Ce ai face noaptea dinaintea acelei zile?

Ai reuși să închizi măcar ochii? Ziua în care o întâlnești și nu vă mai părăsiti nicio clipă, nici măcar când o faceți. În care înveți să iubești până și greșelile ei și ea pe ale tale. Nimeni nu e pregătit. E împotriva firii omului să poată să ducă asta. Zilele dinaintea acelei zile sunt orele petrecute în avion. Nu ți-e neapărat frică, ba chiar te bucuri că ajungi la destinație repede și din punct de vedere statistic cu bine, dar nu ești confortabil.

Există o panică generată de imponderabilitatea complet nenaturală. Pentru mine <> a fost 04.04. Ziua când a venit pe lume fiica mea Smaranda. Ziua când mi-am găsit sufletul pereche și dragostea pe care nu mi-o poate lua nimeni niciodată. Tot ce a fost înainte a fost un chin”, a scris Codin Maticiuc pe contul lui de socializare.

Codin Maticiuc și familia luiCodin Maticiuc și familia lui

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton