Adela Popescu a pozat în costum de baie la 6 luni de când a născut al doilea copil: "Frumoasă și naturală"

 Pirvu Cristina
.

Adela Popescu și Radu Vâlcan se bucură de soare, de plaja. Vedeta este în concediu de maternitate acum și rpofită din plin de timpul liber pe care îl are. S-a pozat în costum de baie la 6 luni de când a născut!

Are o familie fericită cum mulți își doresc. Are părinți care o sprijină necondiționat, un soț iubitor și înțelegător și doi copii frumoși, doi băieței care cresc pe zi ce trece. Acum, aceștia au plecat în vacanță, la mare, la plajă, la relaxare.

Au trecut 6 luni de când vedeta a născut al doilea copil. În decembrie, ea a adus pe lume un băiețel perfect sănătos care a fost botezat de curând. Iată că acum, mămica nu s-a jenat și s-a pozat în costum de baie. Nu mai are silueta din adolescență, dar a reușit să dea jos kilogramele acumulate pe parcursul sarcinii.

„Sa mai ziceti voi ca nu stiu ce si nu stiu cum 😅, a scris Adela în dreptul fotografiei postate pe internet. Acolo, ea poartă un costum de baie din două piese. Fanii i-au trimis o mulțime de complimente: „Frumoasa și naturală și nu încearcă sa arate altceva decât ce este ea : un om simplu și frumos!”

Adela PopescuAdela Popescu

Când revine Adela Popescu la „Vorbește lumea'! Ce se întâmplă cu Lora, înlocuitoarea ei

Ani la rând, Adela Popescu a prezentat emisiunea „Vorbește lumea' de la Pro TV alături de Gabriel Coveșeanu. Fac o echipă pe cinste pe care publicul o adoră. Iată că de-a lungul anilor au avut loc anumite schimbări. Adela Popescu a rămas însărcinată, iar locul i l-a luat diverse vedete, ba chiar și Ruby.

Iată că acum, lucrurile au stat diferit. Nu a mai avut loc nicio rotație de vedete, Lora pare a fi cu normă întreagă. De când Adela a intrat în concediu de maternitate cu al doilea copil, Lora i-a luat locul.

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton