Oxy, după ce Brigitta Gheorghe a fost eliminată de la Chefi la Cuțite: "Au fost multe înțepături. Eram nervoasă"

 Raiciu Adriana
.

Oxy, după ce Brigitta Gheorghe a fost eliminată de la Chefi la cuțite. Înainte de semifinale, Brigitta Gheorghe a fost eliminată, iar Oxy a avut o reacție neașteptată la adresa ei. Nu a îmbrățișat-o și chiar a declarat că nu îi pare rău că aceasta a părăsit competiția. Concurenta a revenit acum cu un nou mesaj și a spus motivul pentru care a decis să reacționeze în acest mod!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Oxy, după ce a fost eliminată Brigitta Gheorghe de la Chefi la cuțite. În ediția de miercuri seara, Brigitta Gheorghe a părăsit competiția Chefi la cuțite. A primit doar 9 puncte pentru preparatul său, la proba individuală, cu un punct mai puțin decât a reușit să obțină Manciu, colegul ei din echipa roz. După ce s-a terminat jurizarea, Oxy a avut o reacție neașteptată la adresa Brigittei. Aceasta a refuzat să o ia în brațe și să-și ia rămas bun, iar, în timpul battle-ului, a avut și o discuție mai aprinsă cu aceasta.

oxy-brigittaoxy-brigitta

Pe contul său de TikTok, Oxy a postat un video în care a explicat cu lux de amănunte de ce nu a luat-o în brațe pe Brigitta Gheorghe. Iată declarațiile făcute de concurenta din echipa lui chef Florin Dumitrescu!

Citește și:Brigitta Gheorghe a fost eliminată de la Chefi la cuțite. Oxy:'Îmi pare bine că a plecat'

Citește și:Atacatoarea Mirelei Vaida va fi internată într-un spital de psihiatrie.Decizia magistraților

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nunta cu Anghel Damian:'Avem gânduri serioase. Facem de toate'

Oxy, după ce Brigitta Gheorghe a fost eliminată de la Chefi la cuțite

Oxy de la Chefi la cuțite a avut o primă reacție, după ce Brigitta Gheorghe a părăsit competiția de la Antena 1. Pe contul său de TikTok, concurenta și-a explicat ieșirea nervoasă din ediția de seara trecută, dar a spus și motivul pentru care nu a decis să o ia în brațe pe colega ei de echipă.

Bă, ce repede ați venit cu hate! Cum ar fi fost mai bine: să mă duc să o iau în brațe, așa cum au făcut și alți colegi de ai mei după ce au comentat destul de agresiv la adresa ei pe interviu? Nu, frate, nu am simțit asta! De trei battle-uri am simțit pur și simplu că mereu pierde câte jumătate de oră să se certe cu chef Dumitrescu sau câte alte cinci minute ca să se contrazică.

Eu nu înțeleg obsesia asta a ei pentru burgerul meu. Da, nu o să mă schimb niciodată pentru nimeni, ca să fiu plăcută! Voi nu știți exact ce s-a întâmplat, au fost foarte multe înțepături, am fost foarte nervoasă în ziua respectivă și pur și simplu nu am vrut să o iau în brațe. Dacă nu suport pe cineva și cineva nu mă suportă, prefer să fiu realistă, prefer să fiu rea, decât să fiu falsă. Alții preferă să vorbească pe testimoniale despre alți colegi și pe față să îi ia în brațe. Eu prefer să am un parcurs constant. Emoțiile mele sunt intense.„, a spus Oxy, pe contul său de TikTok.

Titus, reacție după plecarea Brigittei Gheorghe

În extrema cealaltă, Titus a transmis un mesaj extrem de emoționant. Concurentul din echipa lui Sorin Bontea susține că a avut parte de o legătură aparte cu Brigitta și este un om extraordinar.

One of my competitors și unul dintre oamenii cu care mă înțeleg cel mai bine și acum. I love you. I’m glad you are my friend„, a scris Titus, pe contul său de Instagram.

sursă foto- captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton