Ce mesaj emoționant i-a transmis Mihaela Borcea iubitului ei, de ziua lui de naștere: „Îmi redai liniștea atunci când totul merge rău”

 Dumitrache Laura
.

Ce mesaj emoționant i-a transmis Mihaela Borcea iubitului ei, de ziua lui de naștere. Mihaela Borcea trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. După divorțul de Cristi Borcea, afacerista s-a axat pe creșterea copiilor și pe afacerile pe care le avea împreună cu fostul soț. Ulterior, avea să se îndrăgostească de Sorin, bărbatul cu care are o relație de ani buni. Recent, Mihaela Borcea a postat un mesaj emoționant de ziua iubitului ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce mesaj emoționant i-a transmis Mihaela Borcea iubitului ei, de ziua lui de naștere. Mihaela Borcea a demonstrat că este fericită alături de partenerul ei. Fosta soție a lui Cristi Borcea și-a găsit alinarea în brațele lui Sorin, bărbatul care îi este alături de câțiva ani. Mihaela nu se ferește să își arate dragoste pentru partenerul ei, iar de ziua lui de naștere, a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

mihaela borcea si iubitul eimihaela borcea si iubitul ei

În vârstă de 52 de ani, Mihaela Borcea și-a găsit liniștea alături de Sorin. Vedeta a divorțat în 2012 de Cristi Borcea, după 22 de ani de căsnicie. Afacerista a trecut prin multe momente dificile, dar a reușit să fie o femeie puternică.

Citește și: În ce relații a rămas Mihaela Borcea cu fostul soț, Cristi Borcea. Cum i s-a schimbat viața după divorț:„Am primit foarte multe lovituri'

Citește și:Cu ce se ocupă cei trei copii ai lui Cristi Borcea din căsătoria cu Mihaela Borcea.Patrick, Angelo și Melissa le calcă pe urme părinților

Citește și:Theo Rose a vorbit despre nunta cu Anghel Damian:”Avem gânduri serioase. Facem de toate”

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nunta cu Anghel Damian:”Avem gânduri serioase. Facem de toate”

Ce mesaj emoționant i-a transmis Mihaela Borcea iubitului ei, de ziua lui de naștere

Mihaela Borcea și-a găsit fericirea în brațele lui Sorin, bărbatul cu care și-a făcut o relație după divorțul de Cristi Borcea. Afacerista și-a găsit liniștea în brațele partenerului ei și nu se ascunde să-i declare dragostea pe rețelele de socializare. Ieri, Sorin și-a sărbătorit ziua de naștere, iar cu acest prilej, Mihaela Borcea a postat un mesaj emoționant în mediul online. Mihaela l-a sărbătorit pe iubitul ei alături de familie și prieteni.

La mulți ani iubiric cu multă sănătate si cu iubirea mea pe care o ai deja!! Fie ca noi să fim întotdeauna împreună, fără probleme, iar numărul de obstacole ce vin spre noi să le trecem cu ușurință! Lasă fericirea să îți copleșească sufletul, să rămâi la fel de pozitiv precum ești acum, să fii înconjurat mereu de prieteni adevărați! Îți mulțumesc pentru tot ceea ce faci pentru mine, că îmi ești aproape, că mă faci să mă simt iubită și îmi redai liniștea atunci când totul merge rău și alăturide tine totul este mai frumos! Te iubesc!', i-a transmis Mihaela partenerului său de viață.

Mihaela Borcea locuiește împreună cu iubitul ei, Sorin

La începutul relației lor, Mihaela Borcea a negat că ar avea o legătură sentimentală cu Sorin, deoarece acesta se afla în proces de divorț cu fosta soție. Ulterior, cei doi au decis să își oficializeze relația, iar acum sunt foarte fericiți împreună. Nu este prima dată când Mihaela Borcea îi face declarații de dragoste iubitului ei. De Valentines Day, Mihaela i-a făcut o declarație publică de dragoste iubitului ei.

„Nu uitați niciodată că cea mai puternică forță de pe pământ este Dragostea!! Dragostea este împlinirea sufletească, este puritatea omului purtată de iubirea necondiționată dintre cele două persoane, iubiți sincer cu toată dăruirea!! Vă doresc o seară minunată alături de persoana iubită!! Te iubesc, puiuț, îți mulțumesc pentru toate clipele frumoase petrecute alături de tine!!', a transmis ea pe 14 februarie pe Facebook.

Cristi și Mihaela Borcea au divorțat după 22 de ani de mariaj

Cristi și Mihaela Borcea au divorțat după mai bine de două decenii. Cei doi s-au despărțit în 2012 și au împreună trei copii. La acea vreme, Borcea avea o relație extraconjugală cu Alina Vidican, cu care ulterior s-a și căsătorit. Căsnicia lor nu a durat mult și au divorțat. Cristi Borcea a fost condamnat la închisoare, iar Mihaela a fost cea care a preluat afacerile familiei.

Fostul acționar al Dinamo s-a cuplat cu Valentina Pelinel cu care are trei copii. De asemenea, Borcea mai are doi copii cu Alina Vidican și o fetiță cu avocata Simona Voiculescu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton