Ștefan Stan neagă divorțul de soție, după ce ea s-a mutat în Germania cu fetele lor: "E cel mai bine pentru viitorul lor"

 Dumba Gabriela
.

Ștefan Stan neagă divorțul de soția sa, după ce Simona și fetele lor s-au mutat în Germania. De jumătate de an, soția lui Ștefan Stan nu mai locuiește în România. Simona a decis să plece împreună cu fiicele sale în Germania, acolo unde speră la un trai mai bun.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

După ce Simona a plecat din țară cu fetițele ei și ale lui Ștefan Stan, a apărut zvonul că cei doi au divorțat. Cântărețul infirmă, însă, această ipoteză și spune că se văd la două luni, nici vorbă de despărțire.

botez-fetita-lui-stefan-stan1botez-fetita-lui-stefan-stan1

Ce spune Ștefan Stan despre divorțul de soție, după ce Simona a plecat cu fetele în Germania

În ultima perioadă s-a tot vehiculat că Ștefan Stan ar urma să divorțeze de actuala sa soție, Simona, femeia alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste și care i-a dăruit două fiice, pe Elif și pe Mira.

Motivul pentru care artistul nu le-a însoțit este reprezentat de faptul că este ocupat cu proiectele și evenimentele pe care le are în România. Ștefan Stan face naveta și pleacă în Germania o dată la două luni. Cântărețul este acum în vizită în Germani, timp de două săptămâni.

„Eu sunt în Germania acum, la fete. Mă întorc în țară de Moș Nicolae, am evenimente începând cu 6 decembrie, un program nebun. Acum sunt în concediu în Germania, cu familia, pentru două săptămâni.

Stau împreună cu fetele mele aici, apoi mă întorc în București. Ele s-au mutat în Germania, de 6 luni deja, fetele au grădiniță aici. Așa am decis cu soția că este cel mai bine pentru viitorul lor', a declarat Ștefan Stan pentru Click!.

Citește și:Cum arată și cum se simte Mioara Roman la o lună de la operație:„Aici are singura șansă să mai poată merge

Citește și:Fulgy, din nou în instanță.Fiul Clejanilor e obligat să urmeze un tratament medical, pentru a-și rezolva problema cu drogurile

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nunta cu Anghel Damian:’Avem gânduri serioase. Facem de toate’

Ștefan Stan: „Mulți zic că ne-am despărțit'

Ștefan Stan și Simona și-au oficializat relația în anul 2019, între cei doi soți fiind o diferență de 23 de ani. Pentru că ea și fetele lor s-au mutat în Germania, au apărut mai multe zvonuri potrivit cărora Ștefan Stan și soția lui sunt în prag de divorț.

Din cauza acestei schimbări din viața noastră, mulți zic că ne-am despărțit dar nu e vorba de niciun divorț! Ele s-au mutat aici și eu stau acasă, la București. Trebuie să muncesc, trebuie să fac bani, am concerte, am cariera mea de artist, eu mă ocup de ale mele și le vizitez în Germania cam o dată la două luni.

Am mult de lucru în țară, am scos și piesa nouă care e frumoasă și merge bine, Șah în dragoste'. Pentru mine, cel puțin până la sfârșitul anului, este acum o perioadă extrem de aglomerată și plină din punctul de vedere al carierei și concertistic, avem treabă multă.

Crăciunul și Revelionul le fac în București, la cântări. Iar dacă nu urmează un alt proiect important după Revelion, atunci o să vin la fete în Germania', a mai spus Ștefan Stan.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton