(P) Myrtos Beach, cea mai frumoasă plajă din Kefalonia

 Florentina Liutic
.

Kefalonia se mândrește cu zeci de locuri naturale care te vor încânta de la prima vedere. Spectaculoasa plajă Myrtos este fără îndoială perla coroanei insulei Kefalonia, inclusă în topul celor mai frumoase fâșii de nisip din lume.

 

Descoperă insula Kefalonia prin cele mai noi programe Grecia Low-Cost de la Europa Travel, care le oferă turiștilor români o paletă complexă de produse low-cost, de la sejururi și circuite, până la vacanțe exotice și pelerinaje în destinații de vacanță consacrate sau în locuri mai puțin cunoscute.

 

Relaxare într-un colț de paradis

 

Myrtos este locul care atrage ca un magnet vizitatorii din toate colțurile Europei, are un farmec natural incredibil care te vrăjește încă de cum ai pus piciorul pe coasta stâncoasă. Acest obiectiv turistic natural din Kefalonia este compus din mii de pietricele din marmură albă, înconjurat de munți înverziți și de ape cristaline în nuanțe de albastru safir.

 

Întinsă de-a lungul unei lagune 'decorată' cu stânci de corali, plaja Myrtos este un adevărat paradis pentru pasionații de snorkeling și scuba diving care pot admira aici formațiuni stâncoase scufundate în mare, bancuri de pești multicolori sau căluți de mare. Apele care se adâncesc treptat sunt numai bune pentru călătoriile alături celor mici.

Plaja Myrtos se află în imediata apropiere de capitala Argostoli și poți ajunge aici cu taxi boat-ul sau într-o excursie opțională cu plecare din portul orașului. Accesul pe superba fâșie de nisip se face prin dreptul satului Divarata, pe un drum șerpuitor care îți oferă peisaje montane incredibile.

 

Plaja de la poalele munților

 

Înghesuită între munții Agia Dynati și Kalon Oros, Myrtos beach are o formă spectaculoasă de semilună, și este împanzită pe alocuri de stânci argintii și pini pitici, specie care crește doar în această parte a Greciei. Frumusețea acestui loc l-a inspirat pe regizorul John Madden, care a filmat aici mai multe cadre din blockbosterul Captain Corelli’s Mandolin (Idila căpitanului Corelli) care i-a avut în rol principal pe Nicolas Cage și Penelope Cruz.

 

Plaja este foarte bine organizată și premiată cu 'Blue Flag' pentru curățenie și facilitățile oferite turiștilor. Dispune de șezlonguri cu umbreluțe, paturi de soare, beach baruri, dar și un restaurant-terasă unde poți servi prânzul. Totodată, o parte din plajă a rămas sălbatică, pentru cei care vor să se bucure de liniște într-un loc pitoresc departe de stațiunile aglomerate.

 

De Mădălin Isar

Grecia Low-Cost

Oferte Speciale Sejur Kefalonia – tarife de la 49 Euro + 329 Lei/persoana, 6 nopti de cazare cu mic dejun la Hotel Kalypso 2*+ , transport autocar, asistenta turistica. Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton