Andreea Marin a povestit drama prin care a trecut în copilărie, dar și cum a afectat-o pe fiica ei divorțul de Ștefan Bănică Jr.

 Popescu Alexandra
.

Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, Andreea Marin a trăit o dramă în copilăria sa și de fiecare dată când își aduce aminte de acele momente se emoționează și îi dau lacrimile.

Andreea face tot posibilul ca fiica sa, Violeta, să aibă o copilărie frumoasă, așa cum ea a avut parte până la vârsta de 9 ani, atunci când mama sa i-a murit în brațe și greutățile au apărut în viața ei.

„În ceea ce mă privește eu am avut o copilărie atipică și se împarte în două etape mari. Până la 9 ani, vârsta fetiței mele de astăzi, am avut cea mai fericită copilărie, cu tot ce puteam să îmi doresc, cu doi părinți tineri, frumoși, erau ingineri, călătoreau mult, citeau mult, trăiam ca într-o poveste. La 9 ani am avut acea dramă, acel accident, mama la vârsta de 36 de ani s-a pierdut în acel accident, a murit în brațele mele pâna la spital. Din acel moment lucrurile s-au schimbta cu totul, m-am maturizat brusc, necazurile au fost mari. Eu am simțit responsabilitatea de a fi un fel de mamă a familiei, nu știam prea multe. Eu sunt matură de la 9 ani', a povestit cu lacrimi în ochi Andreea Marin în cadrul emisiunii „Vorbește lumea'.

Se pare că fiica ei o moștenește în ceea ce privește maturitatea, care, până la 9 ani, a fost martor la două divorțuri ale Andreei.

„O are deja. Și ea la rândul ei are trăirile ei și împreună am trecut prin bune și prin mai puțin bune. Nu e ușor pentru un copil să fie martorul despărțirii părinților, deși noi am avut grijă ca ea să simtă că are dragoste din ambele părți și că există această unitate până la urmă în jurul ei', a mai spus Andreea.

Vedeta și-a pierdut și tatăl anul trecut, iar atunci când povestește despre el se emoționează până la lacrimi.

„Era un om foarte puternic, un stâlp în familia noastră, iar eu am rămas acum stâlpul, am preluat de la el această misiune', a mărturisit Andreea Marin.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Vezi și:

Andreea Marin comentează propriile ținute de la petrecerile Viva! Iată verdictul vedetei!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton