Brad Pitt i-a cerut iertare lui Jennifer Aniston pentru suferința provocată. Iată ce i-a răspuns actrița!

 Popescu Alexandra
.

Divorțul de Angelina Jolie pare să îl fii schimbat radical pe Brad Pitt. După ce a vorbit deschis despre separarea de Angelina declarând că o parte din el a murit atunci, acum Brad i-a cerut scuze și lui Jennifer Aniston pentru suferința pe care i-a provocat-o.

În luna septembrie a anului trecut, cuplul Brangelina anunța divorțul ceea ce urma să îl schimbe radical pe Pitt. Acesta a slăbit foarte mult, a început să ia lecții de olărit și s-a lăsat de băut, alcoolul fiind unul dintre principalele motive din cauza căruia s-a despărțit de cea care i-a fost parteneră timp de 12 ani.

Terapia pare să îl ajute pe Brad să își revină și să conștinetizeze multe lucruri greșite pe care le-a făcut în viață. Așa că acesta a ajuns să îi ceară scuze fostei sale soții, Jennifer Aniston, căreia i-a frânt inima atunci când a divorțat de ea din cauza Angelinei.

„Brad și-a cerut scuze pentru că i-a frânt inima. În mod obișnuit nu face acest lucru cu ușurință, dar datorită terapiei el a învățat să-și exprime sentimentele. I-a cerut iertare pentru tot răul pe care i l-a făcut', a declarat o sursă anonimă pentru revista „Life&Style'.

Se pare că Brad Pitt înțelege mai bine acum, la mai bine de 12 ani de la divorț, durerea pe care a simțit-o Jennifer atunci când a fost părăsită pentru Angelina. Deși și-a revenit foarte greu după divorț, acum actrița din „Friends' este fericită alături de Justin Theroux alături de care urmează să sărbătorească 2 ani de căsnicie.

„Ea a fost foarte atinsă de scuzele lui. I-a spus că îl iartă și l-a îndemnat să se concentreze asupra viitorului', a spus aceeași sursă, lui Jennifer fiindu-i mai ușor acum să își ierte fostul soț.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Brad Pitt – Apariţie surprinzătoare pe covorul roşu la premiera filmului „Okja'

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton