Kim Kardashian spune că își mai dorește un copil cu Kanye. Fanii se tem de divorț...

 Oana Pantazi
.

Kim Kardashian este una dintre celebritățile cele mai active pe site-urile de socializare, iar în ultimul timp, parcă mai mult ca niciodată, și-a bombardat fanii cu poze în care apare cu soțul ei, Kanye West, în pofida zvonurilor care circulă cu privire la un iminent divorț, deși ea susține că își mai dorește un copil. Pe noi ne-a convins de contrariu, însă totuși pare că se străduiește cam mult…

 

 

Kim Kardashian (36) și Kanye West (40) s-au întors recent dintr-o călătorie în Bahamas, unde au plecat cu ocazia zilei lui de naștere, pentru ca apoi să decoleze imediat spre Japonia, în weekend, ca să continue distracția. În pofida zvonurilor care circulă pe seama celor doi, zvonuri care speculează un divorț iminent, Kim este foarte decisă să-și păstreze soțul alături și, mai mult, să mai facă un copil cu Kanye.

 

Odată ajunși în Japonia, Kim nu s-a zgârcit deloc cu imaginile, documentând foto și video toată distracția lor. Astfel, fanii au fost alături de fericitul cuplu la o cursă de mașini, la o ceremonie tradițională a tobelor, la McDonald’s și, evident, nu au ratat nici tradiționalele selfie-uri din lifturi.

 

Starul reality show-ului The Keeping Up With The Kardashians și soțul ei par să facă eforturi pentru a-și ține mariajul pe linia de plutire, mariaj ce a fost pus la încercare anul trecut, în urma jafului armat căruia i-a căzut victimă Kim, dar și a perioadei de depresie gravă prin care a trecut Kanye după acest eveniment. În plus, în ultima vreme Kim a fost atacată din toate părțile după ce a fost fotografiată la mare în costum de baie, într-o formă înspăimântătoare, în urma căreia reieșea că implantul fesier cu silicon a început să o trădeze.

 

 

Cu toate acestea, cei doi par să fi trecut peste toate problemele, cel puțin așa spun fotografiile în care s-au afișat zâmbitori și fericiți, dar și declarațiile pe care Kim nu se sfiește să i le facă lui Kanye: „La mulți ani, iubitule! Te iubesc atât de mult! Mă inspiri în fiecare zi să fiu o persoană mai bună. Sunt atât de recunoscătoare că te am”. Doar timpul ne va spune dacă cei doi s-au reconciliat sau dacă Kim, de fapt, încearcă doar să amâne cântecul de lebădă… al mariajului ei. Nu ar fi prima și nici ultima!

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta, Instagram

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton