Triple Axel

 Revista VIVA
.
limonadaTriple Axel

Limonada rece cu aroma fructului tau preferat:
banane
capsune
mango
piersica
mar verde

Desi iubim vara, trebuie sa recunoastem ca este acea perioada delicata a anului in care micile imperfectiuni ale siluetei sunt cel mai greu de ascuns. In plus, nici racoritoarele cu care ne imbie cele mai multe dintre terase nu ne ajuta sa incapem in masurile liliputane ale rochiilor. Ba sunt bogate in zahar, ba au multe chimicale, oricum ar fi, doamnele par a cauta altceva.

Fitto cafe

Ca un Superman, a aparut in peisajul bucurestean Fitto Café, o cafenea pentru care ideea de sanatate si de prospetime este definitorie. Limonadele sunt 100% naturale si veti gasi chiar fructe in interior. Ca sa va convingeti, incercati Triple Axel si veti vedea cat e de proaspata zmeura. In plus, atat paharele, cat si cestile de cafea sunt Villeroy & Boch, ceea ce face ca Fitto Café, din Bucuresti sa fie un loc foarte stylish. Cafeaua ecologica este, cu siguranta, piesa de rezistenta la Fitto Café. Crescuta intr-un mediu lipsit de elemente chimice, cafeaua este culeasa dupa metode traditionale.

Oricat ar parea de „daunatoare pentru silueta, aceasta placinta cu mere este un desert inofensiv. Placinta cu mere si scortisoara e servita cu crema de vanilie si inghetata.

desert placinta cu mere, crema de vanilie si inghetata

Irina Nicolae
„Eu nu stau in Bucuresti, «fac naveta» intre Viena si Budapesta, dar m-am intors recent special pentru petrecerea VIVA! A doua zi, prietenele mele m-au invitat la Fitto Café, unde am ales un Triple Axel cu zmeura.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton