Britney Spears va spune adevarul

 Revista VIVA
.
Britney SpearsDupa mai multe luni in care a tinut prima pagina a tabloidelor si a avut numeroase probleme cu justitia, Britney mai face o tentativa (a cata oare?) de a pune ordine in viata si in cariera sa.

Cantareata se afla in negocieri cu mai multe canale americane pentru acordarea unui interviu.

Managerul sau, Larry Rudolph, pare convins ca Britney se afla pe o panta ascendenta care ii va permite sa revina in fruntea topurilor internationale.

Dupa lansarea albumului „Blackout', Britney a intrat in studio pentru inregistrarea altuia, starul pop incepand o cariera si in cinematografie o data cu aparitia in serialul „How I met your mother'. Se pare ca imaginea unei Britney vedeta a micului ecran a prins atat de bine in randul americanilor, incat producatorii serialului se gandesc serios sa-i ofere un rol mai consistent.

Pe scurt, Britney trece printr-o perioada ceva mai buna, iar posturile americane se bat pentru obtinerea unui interviu in exclusivitate pentru un pret exorbitant. O afacere cat se poate de profitabila pentru Britney Spears care nu prea a mai produs bani in ultimul timp, fiind campioana insa la scandaluri.

Foto: www.hepta.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton