500 g naut
2 catei de usturoi taiati marunt
3 linguri de patrunjel
1 lingura de coriandru
1/2 lingura de chimen, sare, piper
chifle
50 g rosii
50 g castraveti
100 ml de sos tahina
Oricat ati fi de mandri de ultimele touch-uri pe care le-ati adus casei dumneavoastra si indiferent cat de exotic ar arata interiorul vilei sau al apartamentului in care locuiti, valul de caldura venita parca direct de la Tropice va scoate cu forta din casa. La fel mi s-a intamplat si mie in dimineata zilei in care m-am decis ca nimic din frigiderul meu nu se potriveste cu temperatura indicata de termometru si, dintr-o data parca, m-am trezit mergand alene pe Calea Victoriei, plimbandu-mi ochii prin vitrinele magazinelor de lux.
Am ajuns in dreptul hotelului Hilton, privind constructia gigant care emana un aer rafinat si greu de ignorat. Printre copaci inalti, la umbra lor racoritoare, am zarit cateva mese. Dupa inca doi pasi, iata-ma pe o terasa cum nu credeam sa existe in Bucuresti: „La Strada. Si uite cum, din pura intamplare, am nimerit intr-un loc in care am luat o masa light, de vara, cum nici nu indraznisem sa visez atunci cand am plecat din casa.
Un aspect cu totul inedit este faptul ca in vreme ce te relaxezi la terasa, daca esti fumator sau doar curios, poti incerca narghileaua. Experienta este cu siguranta unica si iti va aminti si tie, exact cum mi-a amintit si mie, de luxul si extravaganta Orientului.
Dana Savuica
„De Ziua Indragostitilor, sotul meu mi-a facut o surpriza si m-a invitat la terasa «La Strada», unde rezervase o masa foarte intima. Am mancat caviar, ficat de gasca si am baut vin si o sampanie foarte rafinata. Acum, vara, mananc doar salate, mult peste, dar si fructe de mare cu un sos deosebit pe care doar sotul meu stie sa-l prepare.