DIGITAL DIVAS, cea mai importantă conferinţă pentru online-ul feminin din România

 Adina Rosetti
.

Pentru al doilea an consecutiv, AVON Cosmetics şi Evensys organizează pe 21 iunie, la Club Biavati, Digital Divas, cea mai importantă conferinţă cu participare internaţională.

 

 

shutterstock_132777200

Evenimentul este dedicat femeilor ce şi-au transpus pasiunea în online şi care au profitat de oportunităţile de interacţiune din social media, ajungând astfel, să transmită povestea lor nu doar comunităţii locale dar şi unei mari reţele globale.

 

Conferinţa Digital Divas 2013 reuneşte speakeri importanti din România dar şi din străinătate, care vor prezenta soluţia lor pentru succes în social media şi vor încânta tinerii aspiranţi, dornici să pornească în această aventură digitală.

 

Oana Pellea, Andreea Esca, Cornel lie, Ovidiu Buta, Cristian Lupşa, Vicki Nicola, Cătălin Opriţescu şi Mirela Bucovicean sunt doar câţiva dintre cei care vor transforma Digital Divas în cel mai memorabil eveniment dedicat zonei digitale de anul acesta.

 

Printre cei care vor împărtăşi experienţele şi dificultăţile mediului online se numără şi renumitul blogger de street fashion FaceHunter.

FaceHunter a transformat pasiunea lui pentru fotografie într-un stil de viaţă deosebit. Pe numele lui adevarat Yvan Rodic, FaceHunter este considerat un „blog-trotter', adică un explorator cultural ce este în permanenţă la curent cu cele mai recente tendinţe globale dar şi cu evenimentele culturale şi de modă importante.

 

Foto: Shutterstock

 

Detalii despre eveniment sunt disponibile si pe site-ul dedicat: www.digitaldivas.ro.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton