”Spider-Man 3”

 Revista VIVA
.

Caci, pentru a putea salva lumea, Peter trebuie mai intai sa se salveze pe sine insusi de forta malefica ce a pus stapanire pe el, sa-si regaseasca identitatea. Dar este oare Omul Paianjen dispus sa renunte la noile sale puteri pentru a redeveni eroul empatic care era?

Daca va reusi Spider-Man sa invinga atat raul din sine, cat si pe redutabilii sai inamici vom afla urmarind „Spider-Man 3', o super-poveste in regia lui Sam Raimi, disponibila acum pe DVD intr-o editie speciala cu 2 discuri si o sumedenie de super-bonusuri: pe primul disc aveti trailere si comentariile regizorului, actorilor si ale producatorilor, iar cel de-al doilea disc va rezerva duble ratate, scurt metraje, trailere si spoturi TV, informatii despre New York si Cleveland, unde au avut loc filmarile, o galerie foto, videoclipul muzical „Patrula zapezii' – Signal Fire' si alte bonusuri-surpriza.
Pret recomandat: 49,9 RON.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton