Gasca nebuna

 Revista VIVA
.
Titlu: „Gasca nebuna'
Distributie: John Travolta , Marisa Tomei , Tim Allen, Martin Lawrence, William H. Macy, Ray Liotta
Gen: comedie
Distribuit de: Prooptiki Romania

Patru prieteni trecuti de prima tinerete pornesc intr-o calatorie pe doua roti din Cincinnati spre coasta Pacificului pentru a regasi libertatea si savoarea vietii. Aventura pe motociclete le rezerva distractie cat incape, cu scartait de roti si peripetii neasteptate. Mai ales cand ajung sa se confrunte cu o gasca rivala de motociclisti fara prea mult simt al umorului…

In Cincinnati, Doug Madsen (Tim Allen) s-a plictisit sa fie doar un dentist' si-si aminteste cu nostalgie de vremurile in care era un motociclist experimentat. Instalatorul Bobby Davis (Martin Lawrence) isi uraste slujba si viseaza sa devina scriitor, motiv pentru care sotia ii face zile amare. Analistul IT Frank Dudley (William H. Macy), burlac timid, singuratic si orgolios, n-are deloc succes la sexul opus, iar bogatanul Woody Stevens (John Travolta) e casatorit cu un top-model.

Cand Woody e parasit de sotie si ramane falit, isi invita prietenii intr-o calatorie pe motociclete spre coasta Pacificului. Imbracati in legendare tinute Harley-Davidson, cei patru prieteni pornesc intr-o calatorie de mii de kilometri, in cautarea libertatii dupa care fiecare, in felul sau, tanjeste.

Gonesc pe motociclete cat ii tin caii putere si, dupa numeroase peripetii, se opresc intr-un bar din New Mexico, nestiind ca se afla pe teritoriul' unei gasti de motociclisti fiorosi, numita Del Fuegos'.
Cand liderul acesteia ii fura o motocicleta, Gasca nebuna pune la cale un plan nastrusnic ca s-o recupereze, infuriindu-i astfel pe Del Fuegos'.

In explozii si scartait de roti, spiritele se aprind si, colac peste pupaza, mai incinge atmosfera si Maggie (Marisa Tomei), o chelnerita sexy dintr-un orasel unde cei patru poposesc – ocazia perfecta pentru ca Del Fuegos' sa-i incolteasca. Cum vor iesi cei patru prieteni din bucluc vom afla urmarind Gasca nebuna', disponibil acum pe DVD.

Un scenariu de exceptie, patru vedete de top in rolurile principale si o distributie la fel de ilustra si pentru rolurile secundare (Ray Liotta, nominalizat la Globul de Aur; Marisa Tomei, premiata cu Oscar) recomanda Gasca nebuna' drept o savuroasa comedie de aventuri. Inainte ca povestea sa prinda viata in zgomot asurzitor de motoare, actorii au fost nevoiti sa invete sa conduca un Harley – o adevarata provocare chiar si pentru un cunoscator ca John Travolta, care a intrat cum nu se poate mai bine in pielea personajului sau.

Deliciul pasionatilor de cai putere va culmina cu bonusurile incluse pe DVD: scene cu motoare, incaierari si baruri in flacari, final alternativ, scene taiate si duble eliminate, comentariu audio si trailere; in plus..

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton