Sandra Bullock si Keanu Reeves: Din nou impreuna

 Revista VIVA
.

Sandra Bullock si Keanu Reeves: Din nou impreuna

Sandra Bullock si Keanu Reeves: Din nou impreuna

Sandra Bullock si Keanu Reeves interpreteaza in Casa de langa lac doua personaje care reusesc sa corespondeze si sa lege o relatie plina de substanta, desi traiesc la doi ani distanta. Amandoi trebuie sa rezolve situatia care la un moment dat devine periculoasa.

Bullock povesteste si ea: Eu si Keanu asteptam de mult timp ocazia sa jucam iar impreuna. Deseori auzeam: ‘Ar fi grozav sa va avem pe amandoi intr-un film!’ Insa nu s-a concretizat nimic pana in ziua in care un prieten a insistat sa citesc scenariul de la Casa de langa lac, spunandu-mi ca este sclipitor. Avea dreptate…' Si iata ca lucrurile s-au materializat, si cei doi sunt protagonistii unei povesti aparent banale, intre o doctorita singuratica si un arhitect plictisit de viata pe care o duce. Cei doi incep o corespondenta romantica pana cand descopera ca traiesc la doi ani distanta. Ramane sa vedem cum rezolva cei doi misterul neobisnuitei legaturi.

De Alexandra Casiel; Fotografii: InterCom Film

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton