Gina Lollobrigida: mireasa octogenara

 Revista VIVA
.

Gina Lollobrigida: mireasa octogenara

Gina Lollobrigida: mireasa octogenara

Actrita italiana ce implineste anul viitor 80 de ani a ajuns una dintre cele mai invidiate dive longevive, dupa ce-a anuntat ca se va casatori cu un barbat cu 35 de ani mai tanar decat ea.

Gina Lollobrigida, candva rivala nu mai putin celebrei Sophia Loren, a hotarat sa isi petreaca viata alaturi de un foarte curtat om de afaceri din Barcelona, Javier Rigau, cu care, de altfel, se intalneste de vreo 20 de ani, de cand s-au intalnit prima oara, la Monte Carlo (pe veremea cand ea avea 53 de ani si el doar 23).

Vedeta a marturisit ca a avut mereu o pasiune pentru barbatii mai tineri, dar in cazul lui Javier, care i-a daruit un inel superb, cu un smarald de 36 de carate, e vorba de o puternica dragoste, cladita in timp.

Lollobrigida, candva numita „cea mai frumoasa femeie din lume' va pasi a doua oara in viata spre altar la sfarsitul acestui an.

A mai fost casatorita in tinerete cu un medic iugoslav caruia in 1957 i-a nascut un fiu.

A devenit cunoscuta atat ca actrita cat si ca jurnalista (dupa interviul realizat cu Fidel Castro la inceputul anilor 70), iar in prezent se dedica sculpturii si fotografiei.

Anca Macoviciuc.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton