Heath Ledger si Sienna Miller in "Casanova"

 Revista VIVA
.

Heath Ledger si Sienna Miller in „Casanova”

Heath Ledger si Sienna Miller in „Casanova”

Casanova, cinicul amorez pe care l-ar fi interpretat magistral Jude Law (lovitura de pedeapsa, Jude, ca sa vezi cum filmul bate viata)… Heath Ledger!! Ei, acum pe bune, e o alegere mult mai inspirata! De la omagiile neobosite pe care le-a primit in 2005 la Festivalul de Film de la Venetia pentru rolul unui cowboy homo in „Brokeback Mountain, lumea l-a privit cu alti ochi pe chipesul cu trasaturi virile (cam necizelate, din acest punct de vedere Jude ar fi fost mai potrivit, mai… decadent). Heath Ledger nu e inca un personaj interesant, dar poate deveni. E un actor foarte bun, ce e drept, asa cum se poate vedea si din „Fratii Grimm. Este inca la capitolul 'actori platiti modest, pentru ca nu a dat lovitura cu vreun film. Sa vedem ce se intampla cu „Casanova. In plus, lui Heath cel-cu-numele-greu-de-pronuntat ii plac cu adevarat blondele.

Dovada ca a curtat-o indelung pe Naomi Watts, a sedus-o, s-a despartit de ea de doua ori, pana cand i-a trecut pe sub balcon Heather Graham, adica cea mai zana blonda de la Hollywood (parerea mea!). Manifesta o sinceritate simpla, de barbat sanatos care stie ce vrea.
‘Prefer sa am relatii cu femei mai in varsta pentru ca ele nu vor sa para mai in varsta asa cum fac cele tinere, ci vor sa fie mai tinere. Uau! Insa, in ciuda comentariilor acestora nu foarte subtile, e baiat bun. Are trei surori acasa si stie sa astepte randul la baie.

Insa cireasa de pe tort ramane, si de data aceasta, tot batranul Jeremy (Irons), caruia ii vine ca o manusa rolul detectivului Pucci si care, de la „Negutatorul din Venetia (2003, alaturi de Al Pacino) pare a trece printr-o fasta perioada renascentista. Ar fi putut sa fie el Casanova. Sincer, cred ca ar fi fost mult mai interesant.

Iuliana Alexa;
Fotografii: Prooptiki

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton