Grey’s Anatomy

 Revista VIVA
.

Chandra Wilson, functionara la banca pe timp de zi, ocazional actrita de teatru, a fost cea aleasa sa-i dea viata „nazistei in halat alb, desi rolul nu era scris pentru o negresa. Sandra Oh, pe care publicul a remarcat-o probabil in „Sideways, e cea mai reputata actrita din distributie.

Canadianca are radacini coreene si a castigat de-a lungul timpului doua premii Genie, echivalentul canadian al Oscarului si un Glob de Aur pentru rolul Christinei Yang, desi ini-tial fusese luata in calcul pentru rolul „nazistei Dr. Bailey.

Justin Chambers si Katherine
Heigl, adica Alex si Izzie, au lucrat ani buni in modelling inainte de a lua in calcul actoria. Heigl a intrat atat de bine in pielea lui Izzie, incat s-a apucat sa militeze in favoarea donarii de organe. Chambers se rezuma la viata de familie, fiind tatal a cinci copii.

Anatomia unui scandal
In Statele Unite, toamna se numara sezoane noi din seriale vechi. La sfarsitul lui septembrie, „Anatomia lui Grey se va intoarce cu noi intamplari, dar fara Dr. Burke, odata cu sezonul al patrulea.

Isaiah Washington, actorul caruia i-a fost incredintat rolul lui Dr. Burke, a scapat pe gura o „vrabiuta homofoba la adresa colegului T.R. Knight, alias protejatul sau din serial, George OMalley, si s-a vazut concediat. Knight, care este homosexual, si-a atras de partea sa comunitatile gay si cenzura americana, dar nu a intentat niciun proces impotriva lui Washington.

Cu orgoliul ranit, Isaiah a incercat sa iasa basma curata, mai intai cerandu-si scuze, apoi aruncand cu noroi in sarmanul OMalley: „Kinght a facut din tantar armasar, pentru a-si creste popularitatea.

Producatorii nu au concediat pe cine trebuia. Sunt curios daca s-ar fi grabit sa ia aceeasi decizie in cazul unui actor alb. Au circulat zvonuri cum ca Washington s-ar putea intoarce ca guest star, dar producatorii le-au pus capac, asigurandu-ne, de asemenea, ca rolul lui Dr. Burke nu va reveni altui actor, ci pur si simplu va fi sters din scenariu, printr-o manevra de scriitura.

Text: Catalina Sevastre, Foto: www.abc.go.com, www. imdb.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton