Taichi Yamada - In cautarea unei voci din departare

 Revista VIVA
.
Editura Humanitas publica in colectia Raftul Denisei „In cautarea unei voci din departare' de Taichi Yamada, „o poveste care fascineaza a autorului magnificului roman Straini.” (The Times)

Taichi Yamada, In cautarea unei voci din departareDe ce este Tsuneo atat de insingurat? Sa fie oare din cauza trecutului sau inavuabil? Oare solitudinea il face sa inventeze vocea calda a femeii care ii vorbeste in fiecare clipa de ragaz? Sau este vorba despre o legatura paranormala dintre doua suflete care nu-si gasesc perechea? Tsuneo nu va afla adevarul despre sine pana nu va vedea chipul misterioasei femei.

Taichi Yamada este unul dintre cei mai cunoscuti scriitori si scenaristi de televiziune din Japonia. Printre romanele sale se numara Tobu Yume wo Shibaraku Minai (N-am mai visat de mult ca zbor, 1985, ecranizat in 1990 in regia lui Eizo Sugawa), In cautarea unei voci din departare (Toku no Koe no sagashite, 1986) si Straini (Ijintachi tono Natsu, 1987), carte distinsa cu Premiul Yamamoto Shugoro in 1987 si ecranizata un an mai tarziu in regia lui Obayashi Nobuhiko. In 1991, scenariul sau pentru filmul Shonen Jidai (Copilarie) a fost distins, printre altele, cu Premiul Academiei Japoneze si Premiul pentru Scenariu al Uniunii Scriitorilor din Japonia.

De acelasi autor, in colectia Raftul Denisei: Straini

Pret in librarii: 25 lei

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton