Gwyneth Paltrow si Karl Lagerfeld lupta impotriva cancerului

 Revista VIVA
.
Gwyneth Paltrow si Karl Lagerfeld s-au angajat in lupta impotriva cancerului de san, cei doi asociindu-se cu Entertainment Industry Foundation.

Gwynet PaltrowActrita a fost aleasa ambasadoarea campaniei anuale „Key to the Cure' derulata de organizatie in colaborare cu magazinul newyorkez Saks Fifth Avenue.

Renee Zellweger si Halle Berry au fost implicate si ele in astfel de campanii in anii trecuti.

Pentru acest an, designerul Karl Lagerfeld a creat un t-shirt special, veniturile obtinute din vanzari fiind directionate catre Entertainment Industry Foundation.

Incepand din 1999, Council of Fashion Designers of America (CFDA) s-a asociat cu Fashion Target Breast Cancer, o asociatie formata din reprezentati ai modei care s-au angajat in lupta impotriva cancerului de san.

In 2003, CFDA, Fashion Target Breast Cancer si Entertainment Industry Foundation au lansat prima campanie „Key to the Cure'. Au fost vandute peste 100 000 de t-shirts, iar suma stransa a fost folosita pentru continuarea cercetarilor asupra cancerului de san.

Foto: www.cinemagia.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton