Carol Shields - Jurnal in piatra

 Revista VIVA
.
Editura Humanitas a publicat in colectia Raftul Denisei „Jurnal in piatra' de Carol Schields, un roman distins cu Pulitzer Prize si tradus in peste douazeci de limbi.

Carol Schields, Jurnal in piatraO aventura extraordinara, misterioasa si pasionanta – filmul unei existente traite sub auspiciile dragostei si durerii, catastrofelor si fericirii, dezamagirilor si bucuriei. Dornica sa experimenteze tot ceea ce viata are sa-i ofere, insatiabila Daisy isi asuma pe rand felurite roluri – iubita, sotie, mama, amanta – incercand, pana in ultima clipa, sa-si vindece spaima ca ar putea sa dispara din propria-i poveste.

Carol Shields este o binecunoscuta scriitoare canadiana de origine americana, detinatoare a importante premii si distinctii literare. Autoarea isi dobandeste notorietatea odata cu publicarea primului sau roman, Small Ceremonies, desemnat cel mai bun roman al anului 1976 de catre Canadian Authors Association Award. Ii urmeaza The Box Garden (1977), Happenstance (1980), A Fairly Conventional Woman (1982), Swann: A Mystery (1987), distins cu Arthur Ellis Award pentru cel mai bun roman canadian de mistere, A Celibate Season (1991), A Republic of Love (1992), Jurnal in piatra (The Stone Diaries, 1993) – pentru care primeste Pulitzer Prize si Governor Generals Award, National Book Critics Circle Award si este nominalizata la Booker Prize –, Larrys Party (1993), recompensat cu Orange Prize, National Book Critic Circle Award si Prix du Livre, Unless (2002), distins cu Ethel Wilson Fiction Prize si nominalizat pe lista scurta a Orange Prize si Booker Prize in 2003. Carol Shields a fost numita Officer of the Order of Canada si Fellow of the Royal Society of Canada. Moare in iulie 2003.

„O bijuterie de roman despre efemerul vietii omenesti si despre necuprinsul trairilor pe care o existenta le inchide in ea.” (Kirkus Reviews)

Pret in librarii: 33 lei

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton