Carla’s Dreams a lansat noul single “Imperfect”

 Florentina Liutic
.

Chiar în ziua în care s-a aflat cum arata solistul celor de la Carlas Dreams, trupa a lansat noul single Imperfect', al carui videoclip a fost filmat în Bucureşti.

 

carla's dreams

Mesajul piesei ajunge la fiecare dintre noi: oricat am fi de imperfecti, avem sufletul pereche undeva in aceasta lume si ne gasim jumatatea, iar iubirea adevarata trebuie sa invinga in fata prejudecatilor pe care societatea le creeaza.

 

Pentru ca va iubim, pentru ca sunteti alaturi de noi. Multumim! V-am cuprins', au spus cei de la Carlas Dreams, extrem de recunoscatori fanilor pentru toata sustinerea de pana acum.

 

Carlas Dreams se bucura de un succes neasteptat, dar meritat, datorita reusitelor din ultima perioada a tuturor pieselor lansate. Cele mai recente single-uri Acele', Te Rog' si Sub pielea mea', au peste 100 de milioane de vizualizari pe YouTube si locul 1 pe radio si TV in Romania, concerte in toata tara si recunoastere internationala. Piesa Sub pielea mea #eroina' a cucerit radiourile din Rusia, Franta, dar si India, China.

 

Acum este pe locul 1 pe radiourile din Rusia, unde Carlas Dreams au fost in turneu de promo impreuna cu Warner Music, casa de discuri din Rusia, la cele mai importante radiouri si televiziuni, pe locul 7 in top Shazam Rusia si pe locul 5 in iTunes Rusia.

 

La finalul lunii septembrie, Carlas Dreams va merge in turneu de promo in Franta si concerte in Dubai, precum si Romania, Rusia si Moldova.

 

Carlas Dreams este unul dintre proiectele din Moldova cu cea mai mare ascensiune care au reusit sa cucereasca publicul intr-un timp relativ scurt.

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton