Taylor Swift şi Tom Hiddleston s-au despărţit

 Florentina Liutic
.

După ce au trăit o poveste de dragoste intensă în ultimele 3 luni, cântăreaţa Taylor Swift şi actorul britanic Tom Hiddleston s-au despărţit, potrivit presei din America.

 

Taylor Swift si Tom Hiddleston

 

Artista în vârstă de 26 de ani a fost cea care a decis să pună punct relaţiei, din cauza presiunii pe care o simţea din partea lui Tom, care ar fi vrut să grăbească lucrurile între ei şi chiar ar fi cerut-o în căsătorie.

 

Se pare că Taylor nu-şi dorea la fel de tare o relaţie foarte mediatizată şi nici un angajament pe termen lung. „Taylor este o femeie independentă şi nu crede că are nevoie de un iubit pentru a fi împlinită', a spus unul dintre prietenii artistei.

 

Pusă în faţa acestei situaţii, Taylor a fost cea care a decis că îi va fi mai bine singură în următoarea perioadă.

 

În plus, cuplul s-a confruntat cu prima dispută în luna august când Tom a plecat să filmeze în Australia pentru pelicula „Thor'. Cântăreaţa l-a însoţit, însă lucrurile nu au mers prea bine între ei.

 

Povestea lor de iubire a debutat foarte intens, însă pe parcurs şi-au dat seama că le va fi foarte dificil să păstreze această intensitate. Dacă la început erau văzuţi tot timpul împreună, fiind suprinşi în timpul unor plimbări romantice, pe parcurs aceste momente au fost tot mai rare.

 

Taylor Swift şi Tom Hiddleston şi-au început relaţia la scurt timp după ce artista s-a despărţit de Calvin Harris.

 

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton