Carla’s Dreams a fost surprins fără masca în Rusia

 Adina Vilcea
.

Misterul a fost elucidat! Dupa ce mult timp s-a incercat aflarea identitatii solistului de la Carla’s Dreams, iata ca acum acesta a fost surprins fara masca in timpul vizitei in Rusia.

carla's dreams fara masca

S-au lansat in 2012, insa pana acum nimeni nu a reusit sa-i fotografieze fara mastile care i-au facut celebri. De data aceasta, jurnalistii rusi i-au urmarit pe cei de la Carla’s Dreams in turneul lor recent din Federatia Rusa, spulberand astfel misterele vizavi de identitatea acestora.

carla's dreams fara masca

Potrivit site-ului life.ru, sub masca solistului de la Carla’s Dream se ascunde un interpret cunoscut in Moldova. Este vorba despre Andrei Tarus, fost membru al trupei „In Quando”. Se pare ca in timpul vizitei lor in Rusia, atunci cand mergea sa dea interviuri la posturile de radio sau tv, Andrei se prezenta cu numele altui coleg de trupa. De asemenea, s-a aflat si identitatea celorlalti membrii Carla’s Dreams.

Emanuel Masson

Emanuel Masson

Octav Capota

Octav Capota

Catalin Andrei Petre

Catalin Andrei Petre

Sursa foto: Dacian Foldi, life.ru

Adina Vilcea

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton