Renee Zellweger revine în rolul lui Bridget Jones - VIDEO

 Florentina Liutic
.

Dupa 12 ani, personajul Bridget Jones revine pe marile ecrane în interpretarea actriţei Renée Zellweger. Pelicula a avut avanpremiera la Londra în prezenţa actorilor principali, Renée Zellweger, Patrick Dempsey şi Colin Firth.

 

Este cel de-al treilea film din seria „Bridget Jones', după cele lansate în 2001 şi 2004, iar eroina a ajuns la vârsta de 43 de ani, este singură şi foarte însărcinată. Mai matură, dar la fel de instabilă emoţional, Bridget crede că îşi poate gestiona viaţa mai bine însă se vede din nou prinsă într-o serie de întâmplări romantice.

 

După o relaţie de lungă durată cu Darcy, dar şi cu Jack Qwant, un american interpretat de Patrick Dempsey, Bridget nu ştie cine este tatăl copilului: „Cred că e mai puțin naivă, ceea ce e minunat pentru că ambii… pretendenți sunt de treabă, așa că e un alt fel de rivalitate”, a spus actrita.

 

Rolul de femeie insarcinata a facut-o insa sa viseze la un copil si in viata sa reala. Actriţa în vârstă de 47 de ani a păşit pe covorul roz într-o rochie neagră foarte elegantă,ea fiind insotita de iubitul sau.

 

Actorul  Patrick Dempsey şi-a rezolvat problemele de cuplu şi a venit la avanpremieră împreună cu soţia, dar şi cei 3 copii ai lor, iar Colin si Livia Firth au atras toate privirile, cei doi formand un cuplu extrem de elegant.

 

Foto: Northfoto

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=zQkOY5H5d2g

Renée ZellwegerRenée Zellweger

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton