Jojo - Toamna marilor schimbari

 Revista VIVA
.

Sa presupunem ca nu ai mai vorbit cu Jojo de ceva timp. Intreab-o acum ce mai face si-ti va vorbi o ora pe nerasuflate despre ce i s-a intamplat. Printre altele, s-a mutat cu Divertis la Pro Tv si a renuntat la plete. Si a reusit sa ramana prietena cu fostul iubit, Catalin Catoiu.

Abia asteptam sa o revad pe Jojo. Ultima data vorbisem cu ea la petrecerea VIVA! 10 ani, in mai. Tocmai iesise dintr-o relatie despre care se scrisese mult prea mult, pe fata ei se citea lesne oboseala, dar avea acelasi entuziasm copilaresc pentru care o ghicesti dintr-o mie si pentru care ai sta de vorba cu ea ore in sir. Revederea m-a surprins, totusi: unde erau buclele ei? Se tunsese scurt, venea dupa o vacanta de doua luni, in care se bronzase pe plajele din Portugalia si din Grecia, pictase si se odihnise.

Jojo

In ultimele luni ai trecut prin multe schimbari: ai terminat o relatie lunga, ai schimbat postul tv, ti-ai schimbat look-ul, a trebuit sa te desparti de anumiti colegi de la Divertis. Nu e bulversant? Poti spune ca te-a luat viata pe nepregatite?
S-au intamplat foarte multe lucruri. Este adevarat. Insa prima regula pe care am invatat-o in meseria mea a fost sa ma adaptez rapid oricarei situatii noi. In plus, voi stiti foarte bine ca eu sunt „plamadita din optimism. Asa ca da, au existat multe schimbari, atat in plan personal, cat si in plan profesional, insa ele au adus mult bine si multa prospetime in viata mea. Anumite lucruri trebuie lasate sa plece pentru ca energia lucrurilor noi sa ne bucure prezentul…

Dupa ani de zile petrecuti la aceeasi televiziune, in aceleasi studiouri, pe aceleasi holuri, ai schimbat locul de munca. Ce aduce nou Pro Tv?
Pro Tv are o mentalitate diferita si schimbarea este binevenita, pentru ca ne va aduce atat noua, cat si telespectatorilor nostri, lucruri noi. Echipa de productie este foarte buna si puternica. Sunt fericita ca lucrez pentru prima data cu Alice Dumitrescu si Dan Alexandrescu, doi producatori care imi sunt apropiati de ani de zile si cu care mi-am dorit foarte mult sa colaborez. Totul in jurul nostru este plin de creativitate…

Citeste continurea articolului in numarul de octombrie al revistei VIVA!

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton