Iulia Vantur si Marius Moga - Dragoste furtunoasa

 Revista VIVA
.

Iulia Vantur, Marius MogaIncepand cu aceasta luna, o poti vedea pe Iulia la „Dansez pentru tine (Pro Tv), in cel de-al optulea sezon. In spatele luminilor, povestea de dragoste cu Marius merge mai departe. Cat de departe? I-am luat la intrebari separat. Sa nu cumva sa se influenteze.

Daca te gandesti la „Doamna si Vagabondul privind fotografiile, ai sa vezi ca interviurile lor completeaza de minune acest tablou. Iulia stapaneste perfect arta conversatiei rafinate, corecte. Stie exact ce sa spuna fara a intra in detalii. Ii poti intoarce frazele pe toate partile si tot nu vei gasi cusur. Marius este extrem de relaxat in exprimare, vorbeste despre dragoste fara a deveni „lesinator si are un limbaj atat de viu, incat nu te mai miri ca i s-a dus vestea ca are o fire extrem de creativa.

Iulia

Nu pot sa nu ma gandesc la cel mai recent interviu al tau in VIVA!, dat imediat dupa despartirea de Marius. Spuneai atunci ca este nevoie de foarte multa putere pentru a incheia o relatie. De cata putere a fost nevoie pentru a relua aceeasi relatie?
Cand am luat decizia de a ne separa ne-a fost mult mai greu. Cand iei o astfel de hotarare, nu stii daca este cea mai buna, intotdeauna exista mici indoieli, mai ales cand persoanele implicate au sentimente puternice una fata de cealalta. Decizia de a fi din nou impreuna a venit in urma unei perioade in care fiecare a reflectat, a privit cu sinceritate in interior si totul a venit, oarecum, firesc. Am considerat ca meritam o noua sansa impreuna…

 

Iulia Vantur, Marius Moga

Marius

Din ce am vazut in clasamente, vara aceasta ai avut foarte multe concerte cu proiectul Morandi, mai ales in afara tarii. Cum ramane cu celelalte proiecte? Dupa cum scrie presa, Smiley se plange ca nu-i mai dai atentie.
Presa face, presa desface. Partea fascinanta a ziarelor mondene e ca toata lumea stie ca 80% din tot ce citeste e produs de imaginatia bogata a unui redactor, care prinde o barfa din zbor wireless, adica telefonul fara fir, ii schiteaza un contur de scandal si o face publica. Vin altii si ii coloreaza sensurile, schimba contextele, astfel ca aflu lucruri noi despre mine (si Smiley despre el), in fiecare dimineata. Restul e maidan.

Citeste continuarea articolului in numarul de octombrie al revistei VIVA!
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton