Editorial februarie 2014: The Joy of Yes Forever

 Florentina Liutic
.

Valentines Day, 14 Februarie, Ziua Îndrăgostiţilor, spune-i cum vrei, însă orice ai face, nu ai cum să scapi de ea. Inocentul „Ce faci de Sfântul Valentin? a luat locul enervantului „Ce faci de Revelion?.

 

luana-danet1În plus, statisticile arată că pe 14 Februarie sunt expediate în lume aproximativ unmiliard de felicitări, număr depăşit numaide felicitările de Crăciun. Iar din moment ce 2014 intră în istorie ca anul în care Vaticanul a făcut neobişnuitul anunţ că de Sfântul Valentin cuplurile de îndrăgostiţi heterosexuali sunt aşteptate în audienţe private de către Papa Francisc în persoană, sărbătoarea lui „te iubesc devine un ritual sacru.

Lansat de Suveranul Pontif, anunţul intitulat „The Joy of Yes Forever îndeamnă îndrăgostiţii să se înscrie pe listă începând cu 30 ianuarie pentru a fi siguri că vor prinde un loc. Asta nu înseamnă că Valentines Day nu va continua să pună la grea încercare atât cuplurile aflate la început de drum, cât şi pe cele cu ani buni de experienţă. Ca să nu mai vorbim de celibatarii care încearcă sentimente de gelozie, invidie sau dezamăgire în faţa iubirii… Nu este însă cazul vedetei pe care am ales-o pentru coperta dedicată Lunii Iubirii, Andreea Marin, care i-a spus „Da lui Tuncay Ozturc.

 

O viaţă care să răspundă cu „Da' tuturor dorinţelor voastre vă doresc!

 

Luana Dăneţ

Redactor-şef

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton