Fii propriul tău stilist la DallesGO și rezervă-ți din timp un loc la cursul preferat

 Florentina Liutic
.

DallesGO crede că pasiunea este singurul avion care face înconjurul lumii cu viteza luminii, iar Make your early booking with 20% OFF @ DallesGO este campania care aduce pasionaţilor de industriile creative şi viitorilor profesionişti surpriza plăcută a reducerii de 20% la biletul lor spre viitor. Aeroportul: Universul DallesGo. Destinaţia: Cursurile ediţiei a opta a celei mai interactive şi creative platforme de hobby & learning, ediţie care va demara la sfarşitul lunii aprilie şi care se anunţă efervescentă.

 

Mix and match, teoria culorilor, AW şi SS, Fashion Week, moodboard şi backstage sunt câţiva dintre termenii de uz curent din vocabularul sau colajul inspiraţional pe care şi-l construieşte orice persoană pasionată de stilism şi tendinţe.

 

 Dalles

 

Nu trebuie să fii un guru al stilului ca să ca să poţi asorta o ţinută, însă poţi deveni propriul tău stilist şi îţi poţi transpune în imagini ideile îndrăzneţe de pictoriale de modă atunci când beneficiezi de îndrumarea unui specialist reputat din industria fashion.

 

Cursurile DallesGO de Stilim şi Tendinţe cu Ovidiu Buta şi Irina Markovits sunt destinate oricărui pasionat de modă care îşi doreşte să înceapă o carieră ca stilist de fashion sau pentru cei care vor să aprofundeze noţiuni legate de stilurile vestimentare.

 

Creat din pasiunea pentru dezvoltarea personală în industriile creative şi conceput ca un spaţiu de learning, de auto-descoperire şi de networking cu profesionişti din industria creativă, DallesGO continuă să crească, oferindu-le cursanţilor săi experienţe din ce în ce mai interactive şi o educaţie profesională prin excelenţă.

 

Nu întamplător, pentru cursurile after work de la Universul DallesGO încă de la început am ales ca profesori cele mai sonore nume din zona industriilor creative – practicieni cu charismă şi reputaţie profesională puternică (Ovidiu Buta, Irina Markovits, Ioana Mănoiu, Patrizia Paglieri, Alex Negrea, Mugur Pătraşcu, Ionuţ Staicu, Filip Ristovski, Rareş Andrici, Irina Neacşu, Diana Ionescu, GETTs Artistic Team şi Nick Barna).

 

Pregătind de aproape 4 ani viitori profesionişti în domenii creative precum PR, Comunicare Online, Stilism, Make-Up sau HairStyling, Universul DallesGO vine în această primăvară în întâmpinarea celor care vor să-şi redescopere pasiunea cu un pachet atractiv de cursuri din domeniile Fotografie, Design Interior, Cooking şi Actorie.

 

Cursurile DallesGO se desfăşoară seara, de la 18.30, ceea ce le face accesibile chiar şi celor care au mereu un program încărcat, iar atmosfera rămâne, aşa cum era de aşteptat, una inspiraţională, creativă şi interactivă, pe toată durata călătoriei.

 

Fiecare curs after work include 12 întâlniri săptămânale în cadrul cărora înveţi de la oameni fascinanţi, formatori de excepţie care îţi vor transmite cele mai interesante şi actuale informaţii despre industria care te interesează. Ṣi pentru că la DallesGO pasiunea este destinaţia permanentă, venim în întâmpinarea celor care îşi doresc să afle şi mai multe despre pasiunea lor şi, începând din noul sezon, fiecărui curs i se adaugă un modul opţional de 6 săptamani, ce vine ca o continuare firească a dezvoltării cunoştinţelor şi abilităţilor proaspăt formate.

 

Campania „Make your early booking with 20% OFF @ DallesGO! se desfăşoară între 25 februarie și 15 martie, iar discount-ul de 20% este destinat tuturor celor ce vor să îşi ia un bilet din timp către lumea creativă a cursurilor after work de Stilism & Tendințe în Modă, Fotografie, Make-up, Hairstyling, Design Interior, PR, Comunicare Online, Hair Styling, Cooking sau Actorie.

 

 

 

 

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton